Debat:

Bundsgaard genvalgt trods ensidig borgerlig pressedækning

Læserbrev af Ole V Christiansen, formand, LO Aarhus

Trods ensidig borgerlig pressedækning har et klart flertal i Aarhus valgt en politik, der sikrer en solidarisk og udviklingsorienteret by.

Trods møgsager i forvaltning, trods letbanekoks, så har flertallet af borgerne genvalgt Jacob Bundsgaard til at lede vores by de næste fire år. Fra LO Aarhus skal der lyde et 'tillykke Aarhus' og et tillykke til Jacob.

LÆS OGSÅ: LO formand opfordrer Enhedslisten og Alternativet til at melde klart ud

For LOs vedkommende er der en klar og tydelig dagsorden for de næste fire år. Vi prioriterer arbejdspladser, boliger som lønmodtagere har råd til at bo i, tryghed for vores ældre medborgere, gode skoler og institutioner.

LO Aarhus har fokus på at uddanne den næste generations håndværkere, og at kommunen sikrer, at dens leverandører overholder danske overenskomster. Vi forventer, at Aarhus tager bedre hånd om de svageste, ikke mindst vores syge kollegaer, og hjælper dem igennem en vanskelig periode, så de kan komme tilbage til arbejdsmarkedet.

Vi er tilhængere af, at der både skal være plads til boliger og arbejdspladser inde i Aarhus. Det betyder også, at vi ikke er bange for at bygge højt, at vi skal have flere letbaner og et bedre vejnet både i og udenom Aarhus.

Aarhus har en lang og flot tradition med samarbejde imellem politikere, erhvervslivet og fagbevægelsen. Vi ser frem til at udvikle og forbedre samarbejdet til gavn for hele byen og borgerne.

LO Aarhus vil ligeledes gerne række hånden frem til pressen. Det er på tide, at den lokale presse stopper sit ideologiske felttog, og at pressen arbejder for at samle byen i stedet for at spalte den.

 

Publiceret 03 December 2017 13:00