Nyt og gammelt:

Julekoncert med Peter Viskinde

Den tidligere store, tykke slange holder fredag koncert i Saralystkirken

Peter Viskinde har med stor succes spillet en række koncerter i kirker. Fredag 1. december klokken 19.30 holder Peter Viskinde med musikere julekoncert i Saralystkirken.
Der er næppe noget årstidstema, der er så velbeskrevet som julen med dens langtidsholdbare salmer og sange om Jesu fødsel, om lys i mørket og hjerternes fest. Der skal derfor masser af mod og musikalitet til at turnere rundt med såvel nyfortolkninger af de gode gamle julesange såvel som med egne numre og vinkler på højtiden.
Men det er ikke desto mindre det, som Peter Viskinde har kastet sig ud i, og som han deler ud af fra scenekanten til årets julekoncert i Saralystkirken.
Viskinde vælger ifølge en pressemeddelelse sangene til denne lokale koncert i Højbjerg ud fra to primære hensyn. Der skal være plads til klangen og til nærheden.
Peter Viskinde har udgivet julealbummet 'Jul i hjertet' med nyindspilninger af hans fortolkninger af traditionelle julesange samt en række egne tidligere udgivne sange fra den mere spirituelle ende.

Billetsalget foregår på www.billetto.dk.
jbe

null

Publiceret 30 November 2017 17:00