Vild biljagt med 200 km/t:

Politiet måtte afspærre motorvejen

Fire mænd fra Aarhus er anholdt efter dramatisk jagt på E45

Dramatiske scener udspillede sig tirsdag eftermiddag ved 17-tiden på E45 ved Kolding.
Her jagtede politiet en sort Audi med fire aarhusianske mænd, der med flere vanvittige manøvrer forsøgte at ryste ordensmagten af sig.
Jagten nåede på et tidspunkt op på mere end 200 km/t, men endte, da Audien gik i stykker efter nærkontakt med en kantsten, der blev ramt, da flugten gik op ad en afkørsel og ned på motorvejen igen.
Betjente fra Sydøstjyllands Politi fik straks anholdt de fire aarhusianere på 23, 24, 24 og 26 år.
LÆS OGSÅ: Hun reddede heltemodigt en mands liv i blodig trafikulykke - der var bare ét problem: Ulykken havde slet ikke fundet sted
Under ransagelse af bilen blev der fundet noget kokain, men politiet var i tvivl om, om mændene havde kastet narkotika ud af bilen under flugten.
Derfor valgte man at spærre noget af motorvejen i en times tid - klokken 01-02 natten til onsdag - for at lede efter det.
"Vi havde en hund ude og undersøge strækningen, og den fandt en mobiltelefon, som vi er ved at få undersøgt," siger vagtchef Flemming Lau fra Sydøstjyllands Politi til Lokalavisen Aarhus.
Han kan ikke oplyse, om de anholdte aarhusianere er kendt af politiet i forvejen, og der er endnu ikke taget stilling til, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.
"De sidder stadig hos os, og vi er i fuld gang med at efterforske sagen i øjeblikket," siger vagtchefen.

Publiceret 15 November 2017 15:15