Tekstforfatter Jeanette Munzert, Søren Huss og instruktør Per Smedegaard. Foto: ritzau/Benjamin Nørskov

Tekstforfatter Jeanette Munzert, Søren Huss og instruktør Per Smedegaard. Foto: ritzau/Benjamin Nørskov

Søren Huss-album om sorg bliver til teater i Aarhus

Søren Huss’ sorgalbum ’Troen & Ingen’ danner basis for musikteater

For 10 år siden døde Saybia-forsanger Søren Huss' kæreste i en trafikulykke, som deres datter på to år med nød og næppe overlevede.
Tre år senere udgav Huss sin første soloplade 'Troen & Ingen', der handlede om sorgen ved at miste og genvinde troen på livet.
LÆS OGSÅ: Aarhus-forestilling skal underholde kronprinsparret
Teatret Svalegangen har ladet sig inspirere af sangene til en musikdramatisk fortælling om tre menneskers kamp tilbage til livet efter en ung kvindes alt for tidlige død i en ulykke. Forestillingen 'Troen & Ingen' følger hendes bror, en nær veninde og ægtemandens sorg og om at genfinde håbet.
“Albummet har siden udgivelsen betydet noget helt specielt for mig, så efter at have snakket med Søren Huss om dette projekt i fem år, er det en drøm endelig at kunne præsentere den her forestilling,” siger instruktør Per Smedegaard på teatrets hjemmeside.
Søren Huss var i dag på teatret for at snakke om stykket, der kan opleves på Svalegangen fra 27. januar til 23. februar 2018. Teatret har lagt et klip op på sin facebookside, hvor Søren Huss siger, han glæder sig til at se stykket og høre sangene, der beskriver en del af hans sorgproces efter kærestens død og handler om at genfinde håbet.
 

Søren Huss på Svalegangen. Foto: ritzau/Benjamin Nørskov

Søren Huss på Svalegangen. Foto: ritzau/Benjamin Nørskov

Publiceret 15 November 2017 21:00