Den ikoniske Coca-Cola-julelastbil kommer til Aarhus

For første gang i seks år kommer den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen til Danmark

Vi kender den fra julereklamerne, men nu har man mulighed for at se den i virkeligheden.
Tilst og Lystrup er blandt de udvalgte steder, som Coca Colas verdenskendte, rød-hvide julelastbil besøger på sin vej gennem Danmark.
25. november ruller den store lastbil ind på parkeringspladsen ved Bilka i Tilst og er der fra klokken 12-18.
26. november er det SuperBrugsen på Lystrup Centervej, der får besøg mellem klokken 10 og 16.
LÆS OGSÅ: 5.000 gæster: Første weekend med Jul i Friheden var en succes
Hos Coca-Cola Danmark glæder man sig over, at man igen kan sende den ikoniske julelastbil ud på de danske vinterveje.
”Julen er højtid for Coca-Cola, og julelastbilen er for mange danskere lige så stor en del af julen som rensdyr, bjældeklang og julemandens kane. Derfor er vi meget glade for, at vi igen i år kan køre rundt til danskerne med julelastbilen, der bringer nostalgi og skønne juleminder frem hos rigtig mange mennesker. Vi håber, at rigtig mange her i Tilst og Lystrup vil kigge forbi, når julelastbilen åbner for et magisk juleunivers,” fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.
Når den oplyste julelastbil ankommer til Tilst og Lystrup, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til dem, der kommer forbi. Lastbilen vil også blive åbnet, så alle kan opleve det rød-hvide juleunivers, og man kan tage billeder og selfies i julemandens kane.
Den ikoniske julelastbil besøgte også Danmark tilbage i 2011. Lastbilen optrådte første gang i en tv-reklame i 1995. Sidenhen er der produceret flere tv-reklamer med den.
dp

Publiceret 15 November 2017 09:34