Arkivfoto: Danni Paulsen

Arkivfoto: Danni Paulsen

Aarhus på en kedelig førsteplads over unge hjemløse

Kirkens Korshær efterlyser indsamlere til kampen mod unges hjemløse

Søndag 26. november arrangerer Kirkens Korshær en landsdækkende indsamling, der går til indsatser mod unge hjemløse. I løbet af 2016 steg besøgene i organisationens varmestuer med 40 procent for de 18-30-årige i forhold til året før, og ifølge Kirkens Korshær er der sket en voldsom stigning i antallet af unge hjemløse i Danmark med Aarhus på en uheldig førsteplads. Der er næsten 400 unge uden bolig i Aarhus, hvilket er lige så mange som i hele København, skriver Kirkens Korshær i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Vinterherberg for hjemløse i Aarhus mangler frivillige
”Det er helt forkert at se unge mennesker på gaden og i vores varmestuer. En varmestue bør være et sted, man ender, når man ikke har andet, og disse unge burde være et sted, hvor de kan hjælpes videre fra. Vi håber på, at vi i 2018 kan skabe bedre alternativer for de unge, så de kan komme videre i livet. Det kan indsamlingen på søndag forhåbentlig bidrage til,” siger Niels Bjørnø, leder af Kirkens Korshær i Aarhus.
Kirkens Korshær samler ind fra 18 forskellige steder i Aarhus, men mangler indsamlere. På danmarkmodfattigdom.dk kan du melde dig som indsamler. Hvis du ikke får besøg på dagen, kan du støtte med et beløb på MobilePay nummer 24 95 43 44.

jr
 

Publiceret 15 November 2017 14:30