I 2016 var der udsolgt til bierfesten i Lystrup med 480 gæster. I år er der solgt 320 billetter. Arkivfoto: Henrik Dreyer

I 2016 var der udsolgt til bierfesten i Lystrup med 480 gæster. I år er der solgt 320 billetter. Arkivfoto: Henrik Dreyer

Lystrup skal bierfeste for tredje gang

Lystrup Svømning og Lystrup Håndbold arrangerer stor bierfest

Af
Af Kim Skovrup Andersen

For tredje år i træk inviterer Lystrup IF Svømning og Lystrup IF Håndbold til bierfest. Det sker på lørdag 11. november, når tyrolerpiger og lederhosen-beklædte mænd indtager Lystrup Hallen fra klokken 16 til 01.
Som noget nyt er der i år happy hour fra klokken 16-17, hvor der varmes op med billige øl og DJ. Det er hal 2, der i dagens anledning er pyntet op til oktoberfest med guirlander og flag.
“Vi har solgt 320 ud af 480 billetter. Det er første gang, vi ikke har udsolgt, så vi skal vurdere, om vi fremover skal holde en anden form for temafest,” siger Camilla Hansen.
Hun er projekt- og kommunikationskonsulent i Lystrup Svømning.
Trods udsigt til færre gæster end i 2016, vil hun gerne garantere, at aftenen bliver festlig med vanlig dans på bordene, i kæder og på dansegulvet.
“Det skal nok blive en sjov aften, og vi har i år valgt at satse på et rigtig godt liveband, 'Alley Cats', som nok skal få gang i den,” siger hun.
Som de fleste fodboldinteresserede nok ved, spiller det danske fodboldlandshold play off-kamp mod Irland, men her har arrangørerne sørget for, at der er mulighed for at se kampen og blande bold og bierfest.

Publiceret 09 November 2017 13:00