Arkivfoto

Arkivfoto

Åbent brev til borgmesteren fra en kommende ufrivillig eks-socialdemokrat

Vælger opfordrer borgmester til at sætte flygtninge-problematik på dagsordenen

Ida B. Matthiesen, Jens Baggesens Vej 68

Kære Jacob Bundsgaard
Tak fordi, du gider at være borgmester og har valgt at stille dig selv og dine holdninger til offentlig skue.
Jeg glæder mig til kommunalvalget den 21. november og ser frem til at sætte mit kryds. For at få det på det rene, er du nok det nærmeste, man kommer på den perfekte socialdemokrat. Du virker utrolig sympatisk, og du var med til at give mig en varm velkomst, da jeg kom til Aarhus.
Dog overskygges min iver for at sætte krydset ved dig af afmagt og frustration. Jeg er 23 år, studerer psykologi og ser det parti, jeg hele min barndom har identificeret mig med, støtte, at Danmark igen i år har nægtet at modtage kvoteflygtninge.
LÆS OGSÅ: Lokalavisen på løbetur: Helt ude i skoven med borgmester-ben
Jeg får så ondt i maven over det. Vi nægter at hjælpe dem i verden, der har det aller, allerværst. Jeg er klar over, at det er landspolitik, men hvis jeg ikke skulle kunne gå til dig, hvem så?
Jeg er klar over, at Danmark er ved at integrere de 21.000 flygtninge, der kom i 2015. Jeg ved, det er et stort ansvar at løfte, men jeg synes ikke, at vi kan lade være. Jeg synes ikke, vi kan lade være som danskere, medmennesker og socialdemokrater.
Jeg kan i mit inderste ikke tænke mig, at du er uenig. Det her er min beskedne appel til, at den her problematik sættes på dagsordenen. Der er ikke meget, der bogstaveligt talt handler om liv eller død, men det gør det her. Jeg håber inderligt, at du vil dele dine tanker med mig.

De bedste hilsner
En kommende ufrivillig eks-socialdemokrat

Publiceret 05 November 2017 00:12