Hovedparten af butikkens varer er danske børnetøjsmærker, oplyser Rasmus Nielsen. Foto: Arkivfoto

Hovedparten af butikkens varer er danske børnetøjsmærker, oplyser Rasmus Nielsen. Foto: Arkivfoto

Danmarks største outlet er kommet til Aarhus

Outletlands børnetøjsbutik i Brabrand bugner med billige tilbud

Af
Jeppe Kristensen

I fredags slog Danmarks største børnetøjsbutik dørene op i Brabrand. Det drejer sig om pop-up-butikken Outletland.
Kæden, som er kendt for at sælge billigt, dansk børnetøj til danskerne, har længe kigget efter passende lokaler i 'Smilets By', og nu er det endelig lykkedes.

Kun på visit i Aarhus

“Vi tror rigtig meget på området i og omkring Aarhus. Ofte har vi rigtig mange kunder, som gerne vil køre 50-60 kilometer for at besøge vores butikker. Det, tror vi også, gør sig gældende i Aarhus,” fortæller ejer af Outletland, Rasmus Nielsen, der også forventer sig meget af lokalområdet:
“Vi ved, at Brabrand og den vestlige del af Aarhus er rigtig købestærk. Derfor har vi også rigtig store forventninger til lokalområdet,” siger Rasmus Nielsen.
Virksomheden, der har hovedsæde i Aalborg, forventer at tilbyde alskens mærketøj til børn til den halve pris.
Netop de billige priser gør, at Outletland kun ligger i en kort periode i danske byer. Det sker efter aftale med leverandørerne
“Konceptet er, at vi slår os ned i en dansk by i en måned ad gangen. Det gør vi for ikke at kvæle den lokale detailhandel. Det ville være kedeligt. Men vi strækker den så alligevel lidt længere i Aarhus, hvor vi ligger i den resterende sommerperiode,” forklarer Rasmus Nielsen.

3.000 kvadratmeter handel

Hvis man påtænker at besøge Outletland på Sintrupvej 29, så kan det dog kræve en vis portion tålmodighed for mændene, mener ejeren.
“Der er jo ret mange stykker tøj, der skal bladres igennem. Derudover har vi et kæmpe lokale på cirka 3.000 kvadratmeter. Vores største butik hidtil, så man kan sagtens bruge et par timer,” siger en smilende Rasmus Nielsen, hvis erfaring siger, at det primært er kvinderne, der besøger Outletland.
“Det er dem, vi ser ved kasserne. Men jeg kan garantere, at det er en oplevelse at besøge os uanset køn. Vi holder et Food-market, hvor vi har alle mulige småting til børn. Der er hoppeborge og så videre,” forklarer manden bag pop-up-butikken.
Rasmus Nielsen oplyser desuden, at butikken har åbent fredag til søndag fra klokken 10.00 til 18.00 i hele sommerperioden.

Publiceret 03 July 2017 15:00