35-årig mand fik beslaglagt sin vandscooter efter hensynsløs sejlads ved Den Permanente

Politiet fik flere anmeldelser om voldsom sejlads ved den populære badestrand

Opmærksomheden omkring voldsom sejlads med vandscootere er tilsyneladende blevet skærpet hos folk efter den voldsomme dødsulykke i København for nogle uger siden, hvor to amerikanske kvinder mistede livet.
LÆS OGSÅ: BORGMESTER: DER ER OGSÅ PROBLEMER MED VILDE VANDSCOOTERE I AARHUS
Årets første sommerdag tiltrak torsdag en masse mennesker til havneområdet i Aarhus - inkl. flere personer på vandscootere.
Østjyllands Politi modtog sidst på eftermiddagen flere anmeldelser om vandscootere, der sejlede for hurtigt og for tæt på kysten ud for Den Permanente, skriver politiet i en pressemeddelelse.
"Vi er rigtig glade for, at folk kontakter os, når de ser de her vandscootere, der sejler hensynsløst og til fare for andre i havneområdet. Det skal vi have stoppet, og derfor sendte vi også med det samme en patrulje derned," siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.
Politiets specialpatrulje tog ned til området for at holde øje med vandscooterne, men da førerne af vandscooterne blev opmærksomme på, at politiet var til stede, sejlede de længere ud og holdt sig ude på vandet.
Politifolkene besluttede derfor at lade som om, at de forlod området for at lokke sejlerne ind til havnekanten. 
LÆS OGSÅ: VANDSCOOTER-CHIKANE ER SVÆR AT KOMME TIL LIVS
Det bar frugt, og kort tid efter fik politiet fat i en 35-årig mand, der blev sigtet for at have forvoldt fare for andre ved at have sejlet for hurtigt og for tæt på kysten. 
Han fik desuden beslaglagt sin vandscooter til nærmere undersøgelse.
dp

Publiceret 19 May 2017 10:59