Sådan så fliserne ud inden behandlingen.

Sådan så fliserne ud inden behandlingen.

Aarhusianer bag nyt koncept:

Få dine fliser sommerklar

LejMigFliserens er nyt koncept, der får dine fliser til at stå som nye

Er du træt af, at alger, flisepest og snavs gør dine havefliser grimme? Har du selv prøvet at rense dem med kost, knofedt eller højtryk? Eller har du overvejet at skifte til helt nye fliser? Så er der måske her en løsning, som er noget nemmere.
Nicklas Christensen fra Aarhus er ham, der fik idéen konceptet, som til at begynde med havde en lidt svær start.
“Da vi havde konceptet klar sidste år, begyndte vi (hans makker og ham, red.) at tage fat i havecentre og byggemarkeder. I starten var mange skeptiske overfor ting, vi heller ikke selv havde helt styr på. Så vi tilrettede ud fra det, der blev nævnt. Vi fik et nej fra et af Danmarks største byggecentre, hvilket var hårdt, da vi først havde været til samtaler og troede, at det var noget. Virksomheden viste en interesse til at starte med, men desværre stod den i en situation, som gjorde, at man måtte takke nej. Da troede vi, at vi måtte vente på at blive større, og vise at konceptet virkede mere, men da vi så tog et møde med Bauhaus, blev vi mødt af en stor interesse som sagtens kunne se ideen,” fortæller Nicklas Christensen i en mail til Lokalavisen Aarhus.

Sådan foregår det

LejMigFliserens består af en trailer, som du kan leje, der indeholder alt det, du skal bruge. En professionel fliserenser, som kun tager cirka tre timer om at rense 100-150 m2 fliser med rent vand. Desuden får du belægningsrens med, som skal sprøjtes ud på de afrensede fliser for at nedbryde de dybereliggende vækster i flisen og omkring fugerne. Tredje trin består af en professionel nanobaseret imprægnering. Den giver fliserne en beskyttende overflade, så de ikke suger store mængder af vand og skidt, som flisepest og alger kan trives i.
Konceptet er udviklet i samarbejde med NanoStone, som har 10 års erfaringer med at rense og imprægnere fliser professionelt. Kombinationen af fliserens, algebehandling og nanobaseret imprægnering af fliserne giver dig både et hurtigt, relativt billigt og langtidsholdbart resultat. cko

Sådan ser fliserne ud efter behandlingen. Læs mere på www.lejmigfliserens.dk

Sådan ser fliserne ud efter behandlingen. Læs mere på www.lejmigfliserens.dk

Publiceret 22 April 2017 11:30