Centerformand Michael Kaufmann Petersen foran Veri Centrets sydindgang, der er i fuld gang med at ændre udseende.

Centerformand Michael Kaufmann Petersen foran Veri Centrets sydindgang, der er i fuld gang med at ændre udseende.

Veri Centret:

48-årig vokser i vejret

Ny formand for Veri Centret glæder sig over endnu en udvidelse, der gerne skulle give mange flere kunder

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Håndværkere er i fuld gang med at udvide Veri Centret i disse dage. Og vokseværket foregår denne gang op i vejret, da der bliver bygget en ny etage på den del af Veri Centret, som blev udbygget tilbage i 2014.
"Byggeriet startede 2. januar, og der skal bygges 1.500 kvadratmeter lokaler til Fitness.dk deroppe. Vi synes selvfølgelig, det er rigtig spændende, for det burde trække flere folk her til centeret. Når det står færdigt, får vi en helt ny syd-facade med mere lys og en masse aktivitet. Det kommer til at give hele centeret et kæmpe løft," fastslår Michael Kaufmann Petersen.
Han er ny formand for centerforeningen i Veri Centret, hvor han selv ejer og driver tøjbutikken Victor. Efter ti år på posten som formand overlod Frank Trend Poulsen ansvaret til Michael Kaufmann Petersen, der har haft sin daglige gang i Veri Centret, siden han kom i lære i selvsamme butik i 1992.
Så 42-årige Michael Kaufmann Petersen kan altså fejre sølvbryllup med butikscenteret i det nordlige Aarhus, hvor han også er bosat.
"Jeg føler, jeg kender centeret meget godt. Jeg har siddet i centerforeningens bestyrelse i en længere periode, og jeg synes stadigvæk, vores center skiller sig ud i forhold til mange andre centre med flere specialbutikker. Her møder kunderne ejeren, der selv står bag disken. Det, synes jeg, er en stor fordel," siger han.

Fødselar i fremgang

Centret står overfor sin 48 års fødselsdag.
Og hvordan er formen så for den kommende nyistandsatte fødselar?
"Jeg synes, pilen peger opad. Vi er et center i fremgang, hvor flere butikker med tiden er bygget større i forbindelse med den seneste ombygning. Og fremtiden ser endnu mere lys ud på grund af det byggeri, der er gang i ovre på den anden side af Vejlby Ringvej," siger Kaufmann Petersen.
Byggeriet er Risskov Brynet, som kommer til at rumme et sted mellem 1.500 og 1.800 boliger, hvor de første beboere er flyttet ind.
"Det giver selvfølgelig et kæmpemæssigt kundegrundlag, og vi håber, at de mange kommende beboere vil gøre Veri Centret til deres daglige indkøbscenter. Derudover er min fornemmelse, at vi har en del pendler-kunder, der ordner deres indkøb på vej hjem fra arbejde," siger formanden.
Senest der blev udbygget var i 2014, hvor Kvickly, Imerco, Buddy og Sportmaster blev udvidet, og Vejlby Apotek og Fakta rykkede ind.
"Jeg synes, vi har en god sammensætning med 21 forskellige butikker. Det er rigtig fedt, at vi har tre dagligvarebutikker som Kvickly, Fakta og Netto og et stort apotek. De har alle virkelig trukket mange kunder til centret," siger formanden.

Håndværkere er i øjeblikket godt i gang med at gøre klar til, at Fitness.dk kan rykke ind på 1.500 kvadratmeter.

Håndværkere er i øjeblikket godt i gang med at gøre klar til, at Fitness.dk kan rykke ind på 1.500 kvadratmeter.

Fitness.dk efter sommer

Og 'butik' nummer 22 i Veri Centret bliver altså Fitness.dk.
"Udvidelsen skrider planmæssigt frem, og så vidt jeg er orienteret, skal håndværkerne overdrage byggeriet 1. april til Fitness.dk, som så skal bruge nogle måneder på at indrette. Så en gang efter sommerferien, forventer vi at kunne byde Fitness.dk velkommen," fastslår Michael Kaufmann Petersen.
Veri Centrets 48 års fødselsdag bliver i øvrigt fejret gennem hele uge 9 med fødselsdagssalg i de forskellige butikker. Og så er det en tradition, at der den første lørdag i marts, serveres kæmpe kagemand, kaffe og sodavand på torvet.
"Det er en tilbagevendende begivenhed og plejer at være ret populært," siger Michael Kaufmann Petersen.Fakta

  • Veri Centret er en sammentrækning af Vejlby, 'Ve', og Risskov, 'ri'.
  • Centret blev bygget i 1969.
  • Det var tidligere ejet af Arbejdernes Andels Boligforening, som i 2013 solgte centeret for 114 millioner kroner til kapitalfonden NREP.
  • Veri Centret bliver med udvidelsen af Fitness.dk på i alt 9.000 kvadratmeter.

Publiceret 01 March 2017 09:00