Fundamentet får Grøn Koncerts 'Plads Til Forskelle'-prisen på 100.000 kroner

Den aarhusianske organisation Fundamentet modtog i dag den nyindstiftede 'Plads Til Forskelle'-pris

På Grøn Koncert 2016 blev der samlet ind til en helt ny pris, som er opstået på baggrund af et samarbejde mellem Grøn Koncert, rapgruppen Suspekt og Hummel.
 
Nu er den første modtager af ”Plads Til Forskelle”-prisen og de 100.000 kroner fundet efter en afstemning blandt syv nominerede på Grøn Koncerts hjemmeside.
 
Og det er den aarhusianske organisation Fundamentet, som kan lade sig hylde for sin indsats for sårbare udsatte borgere i Aarhus. Det skriver Grøn Koncert i en pressemeddelelse. 
 
Suspekt, Muskelsvindfonden og Grøn Koncert overrakte i dag prisen til foreningen, der holder til i Aarhus C. 
 
Forud for Grøn Koncert 2016 designede Suspekt en limited edition Hummel T-shirt, som kunne købes sammen med billetten til Grøn Koncert. Det er overskuddet fra det salg sammen med pantdonationer fra publikum på Grøn Koncert, som har givet initiativtagerne bag prisen mulighed for at uddele 100.000 kroner til Fundamentet. 
 
Alt overskud fra Grøn Koncert går ubeskåret til Muskelsvindfonden, og det er første gang nogensinde, at Grøn Koncert donerer et beløb til et eksternt projekt uden for Muskelsvindfondens regi.
 
”Vi tror på, at vi bedst hjælper Muskelsvindfondens medlemmer, hvis vi er med til at skabe et samfund med plads til forskelle, færre fordomme og en større mangfoldighed. Derfor arbejder vi både for at realisere visionen om plads til forskelle hos os selv og blandt vores samarbejdspartnere, men også i samfundet generelt. Der findes masser af ildsjæle og gode projekter derude, som skaber overskud for andre. Med 'Plads til forskelle'-prisen kan vi give en håndsrækning og dermed bidrage til at skabe et samfund, hvor der er plads til alle,” siger Theis Petersen, Indsamlingschef i Muskelsvindfonden.
 
dp

Publiceret 23 February 2017 15:39