Foto af Nick på vej ind i McDonald's

Foto af Nick på vej ind i McDonald's

Dette er sidste billede taget af Nick:

Hvad skete der efterfølgende?

Østjyllands Politi vil endnu engang bede offentligheden om hjælp i sagen omkring den forsvundne Nick Langkjær Hansen fra Horsens, der forsvandt efter en bytur i Aarhus den 29. januar.
Politiets efterforskning har påvist, at Nick Langkjær Hansen sidst blev set på videoovervågning på McDonald's på Store Torv i Aarhus klokken 05.23 om morgenen. Fotoet i toppen af artiklen er fra videoovervågningen på McDonald's, hvor Nick ses gå ind af døren klokken 04.59 og stå bagest i køen. Han var der indtil klokken 05.23, hvorefter han forlod stedet uden at have købt noget. Han gik formentlig i retning mod Lille Torv, da han forlod McDonald's. Politiet har gennemset videoer på strækningen fra Immervad, over åen via Frederiks Allé og til Busgaden, og det har ikke givet noget resultat.
Nick Langkjær Hansen er som tidligere nævnt set klokken 04.30 på Bar Smil i Sct. Clemens Stræde, klokken 04.47 på bar Hekkenfeldt
i Skolegade, og altså senest klokken 05.23 på McDonald's på Store Torv.
Politiet opfordrer endnu engang forretningsdrivende i en radius af 500 meter fra McDonalds til at gennemse deres videoovervågning for søndag den 29. januar efter klokken 05.20 og frem og se, om Nick Langkjær Hansen er optaget på deres kamera.
Politiet har sammen med Aarhus Brandvæsen gennemsøgt Aarhus Å på strækningen fra Emil Vetts Passage/Telefontorvet og til udløbet i Aarhus Havn. Endvidere er havnebassinerne 1 - 8 gennemsøgt af Marine Hjemmeværnet, ligesom brandvæsenet flere gange har søgt i havnen med dykkere. Ingen af disse eftersøgninger har givet resultat.
Politiet arbejder i tæt samarbejde med familien i søgningen efter Nick, der beskrives som 24 år, 180 cm. høj, normal af bygning og med mørkt, kort hår. Han har et modermærke ved højre øje. Han var iført en mørkeblå/sort skjorte, sorte jeans mrk. Just Junkies, sorte Adidas sko med hvid bund samt sort, lang vinterjakke mrk. Fat Moose.
Personer, der kan ligge inde med oplysninger til belysning af sagen omkring Nick Langkjær Hansen, bedes kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Foto fra McDonalds af Nick

Foto fra McDonalds af Nick

Publiceret 22 February 2017 09:27