Lystrup Lions stillede selv med fire hold ved det store basketstævne. Her er U14-pigeholdet i aktion. Foto: Jan Aude.

Lystrup Lions stillede selv med fire hold ved det store basketstævne. Her er U14-pigeholdet i aktion. Foto: Jan Aude.

Lystrup Cup tiltrak over 70 basket-hold

Tre dage i januar var Lystrup centrum for dansk basketball for børn og unge

Den årlige turnering Lystrup Cup blev forleden gennemført for 26. gang, og atter blev det en succes på alle planer for den arrangerende klub, Lystrup Lions, som er basketafdelingen i Lystrup IF.
Op mod 800 børn og unge fra hele landet - fordelt på flere end 70 hold - var med ved stævnet. En stor del af dem var indkvarteret på Lystrup og Elsted skoler, mens der blev spillet kampe i 22 timer fordelt over lørdag og søndag på banerne i Lystrup Idrætscenter.
En lang række forældre, ledere og frivillige både fra Lystrup IF og lokalområdet var engagerede i at få stævnet til at klappe.
"Vi takker både egne og andre afdelingers medlemmer, forældre og andre frivillige for den store hjælp med at afvikle stævnet. Uden den opbakning var det ikke muligt at gennemføre en så stor begivenhed i dansk basketball," siger formand Anders Leth Nielsen, Lystrup Lions, i en pressemeddelelse.
Han og bestyrelsen i Lystrups basketafdeling er allerede gået i gang med planlægningen af Lystrup Cup 2018.
Med ved stævnet i weekenden var naturligvis også Lystrups Lions egne ungdomshold, der fik gode oplevelser samt erfaringer med til den løbende basketturnering. Lystrups pigehold sikrede sig endda medaljer, da det blev til tredjeplads i deres række og dermed bronze. ksa

null

Publiceret 04 February 2017 08:00