Det aarhusianske LGBT-miljø er fornemt repræsenteret ved dette års Danish Rainbow Awards.

Det aarhusianske LGBT-miljø er fornemt repræsenteret ved dette års Danish Rainbow Awards.

Fire LGBT-frontløbere fra Aarhus nomineret til pris

Fire virksomheder og foreninger er nomineret til Danish Rainbow Awards

Når dette års Danish Rainbow Awards - også kaldet AXGIL - bliver afholdt i Cirkusbygningen i København, så bliver det med solid aarhusiansk islæt ved de nomineredes borde.
Hele fire virksomheder og organisationer fra byen er nomineret i fire forskellige kategorier til prisuddelingen, der afholdes den 8. februar.
G-Bar fra Skolegade er nomineret til Barprisen, Aarhus Pride til Festprisen, Midtvejsstævnet/Pinsestævnet til Sportsprisen og Mejlgade-caféen Café Sappho er nomineret til Aktivistprisen.
Rainbow Business Denmark hylder hvert år de personer, organisationer og virksomheder, der er med til at skabe bedre livsvilkår for LGBT-personer eller er med til at skabe liv og indhold i Danmarks LGBT-miljø. Aarhus er repræsenteret i fire af syv kategorier.
For at blive nomineret til en AXGIL-pris skal man have gjort en særlig og anerkendelsesværdig indsats for LGBT-miljøet i Danmark. En positiv forskel.
I en pressemeddelelse fra Danish Rainbow Awards fremgår det, at Aarhus Pride er nomineret for at have skabt en pride, der sætter en vigtig LGBT-dagsorden uden for København, mens Café Sappho er nomineret for at have været et samlingspunkt for lesbiske i Aarhus gennem 25 år.
dp

Publiceret 18 January 2017 13:45