Indvandrerdrenge tyranniserer og truer kunderne:

McDonalds må tage utraditionelle midler i brug

Af
Af Daniel Sennek

 
En gruppe unge drenge af anden etnisk herkomst end dansk har chikaneret gæster hos McDonald's på Viby Ringvej i Aarhus så meget, at der nu tages helt utraditionelle midler i brug. Det skriver Ekstra Bladet.
Således har McDonald's restauranten nu lavet en særskilt familieafdeling på førstesalen, hvor der kun er adgang for børnefamilier.
Det kommer efter en gruppe drenge på 13-16 år har støjet, truet og chikaneret de almindelige fredelige familier i McDonald's.
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger samles en del af de unge indvandrer-drenge fra forskellige grupperinger i hele Aarhus netop på McDonald's restauranten, hvor møderne ofte ender i slagsmål, diskussioner og uro udenfor restauranten.
Overfor Aarhus Stiftstidende fortæller restaurantchef, Gitte Andersen, at der er tale om et usædvanligt skridt.
"Det er træls. Det kommer vi ikke udenom. Vi prøver at tale pænt til de unge. Hjælper det ikke, beder vi dem forlade restauranten. Nægter de, ringer vi til politiet, som plejer at være hurtige til at komme," siger Gitte Andersen til stiften.dk.
Ekstra Bladet har snakket med en af de kunder, som har følt sig voldsomt chikaneret og provokeret af de unge drenge. 43-årige Ajaja Hyttel besøgte den pågældende McDonald's restaurant den 23. december sidste år.
"Drengene kylede rundt med maden, jagtede hinanden rundt i restauranten og råbte og skreg. De slog på sæderne og viste absolut intet hensyn til os andre i restauranten," fortæller Ajaja Hyttel, som selv bor i Viby, til Ekstra Bladet.
Ajaja forsøgte at bede de unge mennesker om at dæmpe sig, men det gad de absolut ikke. Derfor beder hun personalet om at gøre noget ved det, men det finder de unge drenge sig absolut ikke i. De omringe i stedet truende Ajajas svoger.
"Flere voksne kom til og personalet forsøgte at skabe ro, men det hjalp heller ikke. Til sidst fortrak de unge udenfor, hvor balladen fortsatte," beretter den 43-årige kvinde til Ekstra Bladet.

Publiceret 12 January 2017 14:45