Der har været godt med mennesker på rulletrappen i Bruun’s Galleri mellem jul og nytår.

Der har været godt med mennesker på rulletrappen i Bruun’s Galleri mellem jul og nytår.

Gang i bytteræset:

Bruun's besøgstal upåvirket af arbejdsgiverjul

Der har været ligeså meget gang i svingdørene hos Bruun’s Galleri, som der plejer

Julesalget slog igen alle rekorder i 2016. Vi bruger penge på at købe gaver som aldrig før, og det betyder også, at der traditionen tro har været godt gang i bytteræset i dagene efter højtiden.
Det har der også været hos byens største indkøbscenter, Bruun's Galleri, siden startskuddet til det populære januarudsalg lød.
“Udsalget startede den 27. december, som det har gjort i mange år, og når det starter, så har vi et stort rend af mennesker. Og vi forventer da også, at der vil være godt gang i salget frem til slut-januar, hvor udsalget slutter,” fortæller Shopping Center Manager, Claus Brændgaard.
Det er dog ikke hans indtryk, at der har været flere kunder i huset end normalt, nu hvor danskerne har brugt flere penge på julegaver.
Det kan dog hænge sammen med, at julehandlen på nettet også nåede rekordstore højder.
“Der er altid mange mennesker, når vi har det her famøse bytteræs efter julen, men det er ikke mit indtryk, at der har været flere eller færre handlende, end der plejer. Jeg vil tro, det ligger på samme niveau som normalt,” siger han.

Få mennesker på vejene

Den netop overståede jul var en speciel en af slagsen.
Det var en såkaldt arbejdsgiverjul, hvor den eneste officielle fridag i hverdagene var 2. juledag.
De få fridage har dog ikke umiddelbart betydet, at folk ikke har kunnet finde tid til at bytte gaver.
“Vi har ikke kunnet se, at det har haft den store indflydelse på besøgstallene. Det virker, som om rigtig mange benyttet muligheden for at tage fri eller ferie mellem jul og nytår, og det synes jeg også selv, man har kunnet se, når man har kørt på vejene,” siger Claus Brændgaard.

Publiceret 02 January 2017 12:00