Sandra Monique opfordrer alle til at dele fotoet og opslaget om hendes tragiske nytårsoplevelse, så der kan blive sat fokus på, at man skal passe på sin drink i nattelivet.

Sandra Monique opfordrer alle til at dele fotoet og opslaget om hendes tragiske nytårsoplevelse, så der kan blive sat fokus på, at man skal passe på sin drink i nattelivet.

Dansk sangstjerne døden nær ved nytårsfest:

Narkoforgiftet med 14 forskellige stoffer i sin drink

Nogen har sandsynligvis forsøgt at begå drugrape mod 20-årige Sandra Monique. Sangerinden kollapsede og endte sin nytårsfest på hospitalet

"Jeg vil gerne advare ALLE PIGER. Stol ALDRIG på nogen."
Sådan indleder den 20-årige sangerinde og tidligere MGP-stjerne, Sandra Monique, et opslag, hun lagde på sin Facebook natten til mandag. Siden nytårsaften har hun været indlagt på Hvidovre Hospital med forgiftning, efter en eller flere ukendte gerningsmænd har blandet narkotiske stoffer i hendes drink. En veninde fandt efter sigende Sandra bevidstløs og måtte yde hende førstehjælp, indtil ambulancen nåede frem.

LÆS OGSÅ: 22-årig kvinde vågnede nøgen i p-kælder: Bedøvet og voldtaget til julefrokost

Sandra Monique, som er fra Aarhus men flyttede til København for at forfølge musikkarrieren i løbet af 2016, beskriver den skræmmende oplevelse således:
"Jeg faldt om til en nytårsfest, hvor aftenen ellers havde været rigtig god. Blev hentet af en ambulance og kørt på Hvidovre. Her testede de mig til at have fået 14 forskellige stoffer i min krop. Det er højst sandsynligt sket via piller i min sidste drink til festen. Der er blandt andet målt: LSD, MDMA, KOKAIN, AMFETAMIN, ME m.fl. Mine organer lukkede ned og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer," skriver Sandra, som er dybt rystet over oplevelsen og har en generel advarsel til alle piger, som færdes  i nattelivet.
"Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at dette skulle ske for mig. Jeg er en glad pige, der aldrig har rørt stoffer før. Det ligger så fjernt fra mig, så at vågne i sådan et chok med 10 læger omkring sig, hvor du bare har lyst til at skrige, men ikke kan - fordi din krop siger fra. Det er noget, jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende. PAS PÅ JERES DRINKS NÅR I DRIKKER. Det her MÅ IKKE ske."

Publiceret 02 January 2017 14:23