Politirapporten:

43-årig rumæner sparkede, slog og voldtog ung kvinde

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport fra tirsdag 15. november til onsdag 16. november

Østjyllands Politi fremstiller i dag en 43-årig rumænsk mand i retten i Aarhus en 43-årig. Manden er sigtet for at have tiltvunget sig samleje med en polsk kvinde på 21 år.
Overfaldet skete i en tom lagerhal i Aarhus.
Udover at han voldtog hende, så er han ligeledes sigtet for at have slået og sparket den forurettet.
Manden blev tirsdag aften anholdt på en adresse i København. 
 
 
 

Døgnet i øvrigt

Østjyllands Politi fremstiller i dag i retten i Aarhus en 31-årig mand, der sigtes for at være i besiddelse af et større kvantum narkotika med henblik på videresalg. Manden blev anholdt i går kl. 11.59, og hans bopæl er i Aarhus.
færdselsuheld 
En 45-årig kvindelig bilist kørte i går kl. 07.33 ad Landevejen mod syd i Tranbjerg, idet hun skulle vinge til venstre ad Torve Alle. Hun overså en ligeudkørende bilist, der kørte i modsat retning. Den 45-årige svingede ind foran denne, hvorved der skete påkørsel. Der var ikke alvorlig tilskadekomst. 

Færdselsuheld  
En 25-årig kvinde gik i går kl. 06.42 i fodgængerfeltet over Skanderborgvej ved Viby Torv, da hun blev påkørt af taxa ført af en 68-årig mand, som kørte fra Viby Torv og foretog venstresving ad Skanderborgvej. Den 25-årige kvinde var forslået efter uheldet.
 
  
Færdselsuheld, spirituskørsel og kørsel uden kørekort 
En 47-årig spirituspåvirket mand kørte i går ad Holme Møllevej i Viby, hvor han mistede herredømmet over bilen og påkørte en lygtepæl ved Lidl. Manden forlod stedet og gik til et nærliggende værtshus, hvor han kort efter blev anholdt. Han havde ikke generhvervet kørekort

null

Publiceret 16 November 2016 12:30