Han har altid sine arbejdsbukser på, Steffen Jacobsen, for det er der nemlig en vis troværdighed i, mener han.

Han har altid sine arbejdsbukser på, Steffen Jacobsen, for det er der nemlig en vis troværdighed i, mener han.

Lysani:

Pensionen lurer efter 39 år med køkken og bad

Steffen Jacobsen blev i 1977 ansat i Lysani på Møgelgårdsvej 17 i Lystrup. I dag ejer han stedet, men måske ikke så mange år endnu, for pensions-tankerne rumsterer

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

De seneste 44 år har der ikke været andet end produktion af køkken-, bad- og garderobeløsninger på Møgelgårdsvej 17 i Lystrup.
Virksomheden Lysani har nemlig haft fast placering her, og i de 39 af årene har Steffen Jacobsen været med ombord. Først som ung mand direkte fra militæret og sidenhen som medejer fra år 2000 og endelig ejer fra 2010.
“Selvfølgelig har der været op- og nedgangstider, men jeg har altid elsket jobbet og har været glad hver morgen, jeg er stået ud af sengen,” lyder det fra Steffen Jacobsen.
Glæden ved arbejdet er stadig fuldt ud intakt, men dåbsattesten har rundet 60 år, og tankerne om fremtiden er begyndt at melde sig.
“Jeg vil gerne finde en eller to personer, der kan overtage og drive forretningen videre. Det vil være så synd at smide alle de gode relationer væk,” siger han og tilføjer, at han selv kun har døtre, som ikke har planer om at overtage stedet.

Speciallavet løsning

At virksomheden overhovedet har overlevet i så mange år, skyldes dels, at den har fundet en niche, dels et godt håndværk, mener Steffen Jacobsen.
“Vi hopper og danser for kunderne, og vi kan jo se, at de kommer igen - eller forældre, onkler og bekendte til kunder. Det må jo næsten betyde, at det er et rimelig godt produkt og et godt håndværk, vi leverer,” fortæller Steffen Jacobsen.
Han forklarer desuden, at Lysanis store fordel er, at virksomheden kan producere køkken-, bad- og garderobeløsninger, som er 100 procent speciallavet og tilpasset til eksempelvis skrå vægge, små rum og så videre.
Det betyder også, at Lysani er dyrere end visse andre firmaer, og det er ikke alle, som helt forstår det.
“Alt for mange lever i en køb-og-smid-væk-tilværelse, og de kan ikke forstå, at vi altså ikke kan lave et helt køkken til 20.000 kroner - de glemmer så også bare, at der er tale om en helt anden kvalitet,” forklarer Steffen Jacobsen, der naturligvis er iklædt sine arbejdsbukser, som han i øvrigt altid er, når han er på arbejde - også ude hos kunderne - for det er der nemlig en vis troværdighed i, mener han.

Lysani producerer køkken-, bad- og garderobeløsninger, som er 100 procent speciallavet og tilpasset til eksempelvis skrå vægge, små rum og så videre.

Lysani producerer køkken-, bad- og garderobeløsninger, som er 100 procent speciallavet og tilpasset til eksempelvis skrå vægge, små rum og så videre.

Publiceret 14 November 2016 06:00