Tennis, badminton og squash i Lystrup kan nu dyrkes for halv pris, hvis du i forvejen er medlem af en af de tre afdelinger.

Tennis, badminton og squash i Lystrup kan nu dyrkes for halv pris, hvis du i forvejen er medlem af en af de tre afdelinger.

Ketchersport forenet i Lystrup

Lystrup IF vil med nyt tiltag forsøge at få flere medlemmer til tre ketchersportsgrene

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Flere har prøvet at spille både squash, badminton og tennis, og mange bliver ved den ene af disciplinerne. Andre igen spiller squash eller badminton i vintermånederne, da de to discipliner er indendørssportsgrene. Nogle spiller tennis udendørs om sommeren og supplerer måske med badminton og/eller squash i vinterperioden.
Derfor har bestyrelserne i Lystrup IF's afdelinger i squash, badminton og tennis besluttet at etablere et formelt samarbejde og give medlemmerne et tilbud, der på både kort og lang sigt gavner de tre LIF ketcher.afdelinger – både hver for sig og for fællesskabet imellem.

Medlemsrabatter

Tilbuddet går ud på, at hvis du som medlem betaler fuldt kontingent i en af de tre afdelinger, kan du frit tilkøbe et eller to kontingenter med 50 procents rabat i de to andre ketcher-afdelinger.
”Der er ingen tvivl om, at samarbejde er vejen frem, hvis vi skal have flere til at dyrke ketchersport. Vi håber med dette initiativ, at vores medlemmer får lyst til at prøve både tennis og squash, og at vi også kan tiltrække nye medlemmer fra de to andre afdelinger, at vi i fællesskab kan tiltrække nye medlemmer fra et større opland," siger Kim Nielsen, formand Lystrup IF Badminton.

Spændende samarbejde

Thomas Jensen, bestyrelsesmedlem i Squash afdelingen supplerer:
”Det bliver spændende at se, hvor dette samarbejdsprojekt fører os hen på sigt. Jeg synes, det er et rigtig godt tilbud til vores eksisterende medlemmer om at prøve de to andre ketchermuligheder billigt af,
”For tennisafdelingens vedkommende strækker sæsonen sig fra primo maj til ultimo oktober. Med dette udspil giver vi vores medlemmer og andre interesserede en enestående mulighed for at dyrke ketchersport hele året for et rimeligt kontingent. Vi håber naturligvis, at rigtig mange vil benytte sig af tilbuddet”, siger formand for tennisafdelingen, Bent Hansen.

Læs mere på www.lystrup-if.dk

Publiceret 26 October 2016 06:00