Nu kan man købe Orange-billetter på regionale togafgange. Man kan blandt andet komme til Aalborg fra Aarhus for 76 kroner. Arkivfoto

Nu kan man købe Orange-billetter på regionale togafgange. Man kan blandt andet komme til Aalborg fra Aarhus for 76 kroner. Arkivfoto

Nu bliver det billigere at køre med regionaltog

DSB tilbyder nu Orange-billetter på kortere rejser

DSB's Orange-billetter bliver nu tilgængelige på regionale-strækninger. Hidtil har det kun været muligt at købe de eftertragtede billetter, når man rejser fra Øst- til Vestdanmark. Således skal de rejsende på kortere afstande som for eksempel Aarhus og Odense kun op med 94 kroner, såfremt det lykkes at anskaffe sig en Orange-billet.
"Vi har haft flere forespørgsler fra kunder, der gerne vil have muligheden for at købe de billige Orange-billetter også til de kortere strækninger med regionaltog uden for myldretiderne. Den mulighed kan vi nu tilbyde, så der er flere billige billetter mellem langt flere byer på både de kortere og lange strækninger," siger Susanne Mørch Koch, der er direktør for DSB Kommerciel, i en pressemeddelelse. 
Priserne for Orange-billetter varierer blandt andet efter, hvilken strækning man rejser på og, hvilken tid på dagen, man rejser. Så chancen for at finde en billig billet er størst uden for myldretiderne, når pendlerne er steget af toget.
jk
 

null

Publiceret 20 September 2016 10:00