AGF samler ind til 'Ny Ceres Park'

På www.nycerespark.dk starter AGF nu salget af støttebeviser til et nyt fodboldstadion i Aarhus

www.nycerespark.dk starter AGF nu salget af støttebeviser til et nyt fodboldstadion i Aarhus.
Drømmen om et nyt, ægte fodboldstadion i Aarhus - uden løbebane - er i de senere år steget markant. Og for en uge siden fik den ny næring med den stemning, som mere end 20.000 AGF-fans skabte i Danmarks nationalarena til pokalfinalen.
Drømmen vil AGF nu – med hjælp fra resten af byen – gøre til virkelighed.

Fra flere sider har klubben de seneste måneder fået et hav af positive tilkendegivelser. Det gælder både fra fans, investorer og politikere, der alle mener, at Aarhus fortjener et rigtigt fodboldstadion.
Den holdning deler AGF, og derfor har klubben nu sat det mål, at Aarhus inden sommeren 2020 skal have et nyt fodboldstadion, der er tidssvarende. Et fodboldstadion, hvor tilskuerne sidder tæt på banen, hvor komforten er i højsædet, og hvor vejr og vind ikke spiller en rolle for oplevelsen. Et fodboldstadion, som understøtter og forstærker stemningen – ikke modarbejder den, som tilfældet er i dag.

 
 

 

Koster 100 kroner


Det første skridt mod et nyt fodboldstadion i Aarhus tager klubben i dag med starten af salget af støttebeviser til ”Ny Ceres Park”. Støttebeviset koster 100 kr., og med det får man en forkøbsret til en fast plads, når byens nye fodboldstadion står klar senest i sommeren 2020 – men gerne før.
Salget af støttebeviser foregår på www.nycerespark.dk, hvor man løbende kan følge med i, hvor mange støttebeviser, der sælges. Målet er 10.000 inden for det første år.
Placeringen er ikke et kardinalpunkt for klubben, men ledelsen lægger ikke skjul på, at den foretrækker at blive ved med at spille fodboldkampe for enden af Stadion Allé. Der hvor de store fodboldkampe i Aarhus altid er blevet spillet, og hvor beliggenheden i de naturskønne omgivelser tæt på byen er helt unik.
Klubben er indstillet på at komme med et betydeligt bidrag, men det skal ske i samarbejde med byens erhvervsliv og kommunen.
Kun ved fælles hjælp mener klubben at kunne løfte denne opgave.
Aarhus er i disse år inde i en rivende udvikling, og et topmoderne fodboldstadion vil kun sætte en tyk streg under, at visionerne er store i byen, og at vi står sammen om at føre dem ud i livet, lyder det fra AGF's ledelse i en pressemeddelelse.
/lnb
 
 
 
 

null

Publiceret 11 May 2016 14:00