Det var et samarbejde mellem Højbjerg Badminton Klub og Kragelundskolen, som tændte badminton-gnisten i Sebastian.

Det var et samarbejde mellem Højbjerg Badminton Klub og Kragelundskolen, som tændte badminton-gnisten i Sebastian.

Talent:

Nybegynder snuppede to medaljer til DM

9-årige Sebastian Kingo fra Højbjerg Badminton Klub har vundet DM-sølv og -bronce

Fire måneders træning og nu allerede to DM-medaljer rigere. Det er virkeligheden for 9-årige Sebastian Kingo, der spiller badminton i Højbjerg Badminton Klub.
Det var ved DM i badminton for ungdomsspillere, at sølv og bronze-medaljerne kom i hus i henholdsvis herre-double og mix-double i rækken for spillere under 11 år.
Medaljerne er i sig selv en stor bedrift - endnu mere imponerende bliver resultaterne dog, når man tager i betragtning, at Sebastian Kingo intet kendte til badminton før november 2015, lyder det i en mail til redaktionen fra Højbjerg Badminton Klub.
Det var et samarbejde mellem klubben og Kragelundskolen, som tændte badminton-gnisten i Sebastian Kingo.
Skolen fik tilbudt at få fem gange badmintontræning i Højbjerg Badminton Klub med tilknyttet træner, hvilket efterfølgende fik Sebastian Kingo til at melde sig ind i klubben, hvor han nu har spillet fast i fire måneder.

Imponeret sportschef

Sportschefen i Højbjerg Badminton Klub, Michael Kjeldsen, betegner Sebastian Kingos resultater som meget opsigtsvækkende.
“Historien om Sebastian er jo fantastisk - en ægte succeshistorie. Det vigtigste ved vores samarbejde med Kragelundskolen er selvfølgelig at få åbnet øjnene for vores sport, og at få eleverne til at opleve, hvor fedt det er at spille badminton,” siger Michael Kjeldsen i pressemeddelelsen.
Højbjerg Badminton Klub vandt i alt 25 medaljer ved DMU.
/CSJ

Publiceret 30 April 2016 12:00