De tre ultraløbere Gert Hougaard,Henrik Schriver og Jan Tagesen løber 120 kilometer på søndag.

De tre ultraløbere Gert Hougaard,Henrik Schriver og Jan Tagesen løber 120 kilometer på søndag.

Velgørenhedsløbere tager på endnu en lang tur

KUUL Vinternat-løb rundt om Brabrand Sø og med mål på Aarhus Universitetshospital i Skejby bliver skudt i gang søndag 13. december

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

De tre lokale ultraløbere - Henrik Schriver fra Højbjerg, Gert Hougaard fra Tilst og Jan Tagesen fra Højbjerg - arrangerer for niende gang KUUL-lLøbet, hvor de samler penge ind og overrækker det samlede beløb til hjertebørn på Skejby Sygehus.  
Med start ved midnat fra Brabrand Hallen og rundt om Brabrand Sø (Natten til søndag, red.) og afslutning på hospitalet 14 timer senere efter 120 kilometer i løb inviterer trioen andre løbere til at deltage søndag 13. december. Enten i løbet af natten, i ultraløbernes Kakaobar fra klokken 7 eller være med til at løbe de sidste 5 kilometer fra Storcenter Nord til hospitalet i Skejby.
"KUUL Vinternat er årets store begivenhed, hvor vi overrækker årets indsamling til Hjertebørnene. Traditionen tro løbes der 100 kilometer - 12 timers løb omkring Brabrandsøen, inden vi sætter kursen mod Hospitalet i Skejby via Sport24 på Telefontorvet i Aarhus og Storcenter Nord. I år udvides konceptet med fælles morgenbord og afslutningsløb med det formål at skabe fokus på hjertebørn i Danmark.", fortæller ultraløber Henrik Schriver, der er tovholder på projektet, i en pressemeddelelse.
Der er allerede indsamlet et større beløb gennem KUULs arbejde - Hvor meget offentliggøres den 13. december.

Læs mere på www.kuul.dk

null

Publiceret 09 December 2015 18:00