Natten mellem lørdag og søndag blæste det så meget i Skødstrup, at de opstillede hytter til ’Julefest 2015’ væltede og gik i stykker.

Natten mellem lørdag og søndag blæste det så meget i Skødstrup, at de opstillede hytter til ’Julefest 2015’ væltede og gik i stykker.

Julefest i Skødstrup blæst omkuld

Af
Kim Madsen

Det skulle have været en stor lokal julefest med Mek Pek, tryllekunstneren Jesper Grønkjær, Ella Marie fra Voice Junior samt Lærke fra børne-MGP som trækplastre. Der var i det hele taget store planer med den første 'Juleby 2015', som blev arrangeret i Skødstrup i den forgangne weekend på græsplænen foran Carletti.
Men søndag morgen blev arrangørerne mødt af en forløber for den landsdækkende storm Gorm, der havde væltet og ødelagt alle deres julehytter. Lørdagens arrangement var ellers forløbet nogenlunde planmæssigt med Ella Marie fra Voice Junior og tryllekunstner Jesper Grønkjær, og trods nattens stormfulde hændelser, forsøgte man at gennemføre søndagens program, men blev atter ramt af uheld:
“Da Mek Pek skulle optræde, skete der dét, der ikke måtte ske. Regn og blæst fik nærmest scenen til at lette, og anlægget var tæt på at gå i stykker. Så vi måtte aflyse Mek Pek og Lærke fra børne-MGP, og vi får nok desværre et økonomisk underskud,” fortæller en ærgerlig Steffen Petersen, der er formand for foreningen Festihuset.dk, som stod for arrangementet. Men han håber alligevel at kunne holde et lignende arrangement til næste år på en plads i Løgten, hvor der mere læ.

Publiceret 01 December 2015 09:30