Velgørenhed:

Støt hospitalsklovne med flaskepant

Hos Lidl i Aarhus kan du give din flaskepant til Skejby Sygehus' hospitalsklovne

Nu kan du støtte de lokale hospitalsklovne Angus og Theodor på Skejby Sygehus, når du afleverer flaskepant i Lidl i Aarhus.
Det sker som en del af den tre-årige partnerskabsaftale, som dagligvarekæden har indgået med Danske Hospitalsklovne.
Butikkerne har således fået installeret en donationsknap på flaskeautomaterne, så kunderne kan vælge at donere deres flaskepant til Danske Hospitalsklovne.


"Jeg er rigtig glad for, at vi på den her måde kan være med til
at støtte Danske Hospitalsklovne,” siger Rene Knudsen, der er butikschef i Lidl i Skejby i en pressemeddelelse.
"Jeg kan også rigtig godt lide tanken om, at de penge vi får samlet ind her i butikken rent faktisk går til hospitalsklovnene på Skejby Sygehus. Vi er en lokal forretning, og derfor giver det rigtig god mening for mig, at midlerne også bliver brugt lokalt,” siger Rene Knudsen.


Lidl er samtidig er blevet hovedsponsor for velgørenhedsorganisationen Danske Hospitalsklovne. Donationsknapperne er blot ét af flere tiltag i den treårige partnerskabsaftale.


Partnerskabsaftalen er den største i Danske Hospitalsklovnes historie, og direktør i Danske Hospitalsklovne Kenneth Øhrberg ser aftalen som et gennembrud for hospitalsklovnene.

”Hvis kunderne tager godt imod pantknappen, vil donationer herfra sammen med Lidls hovedsponsorat betyde, at vi kan øge antallet af besøg på landets børneafdelinger betydeligt. Dermed vil flere tusind børn årligt kunne se frem til en klovnehånd at holde i. Og så løfter det forhåbentlig også kendskabet til hospitalsklovnene”, siger Kenneth Øhrberg i pressemeddelelsen.


null

Publiceret 13 November 2015 15:30