Formanden for Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd, Flemming Larsen, overrækker diplom for ’Årets lokalitet’ til formanden for Lystrup IF Fodbold, Kurt Brinkmann.

Formanden for Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd, Flemming Larsen, overrækker diplom for ’Årets lokalitet’ til formanden for Lystrup IF Fodbold, Kurt Brinkmann.

Lystrup Idrætsanlæg giver stor værdi for hele 8520

Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd valgte i år at kåre Lystrup Idrætsanlæg til ’Årets Lokalitet 2015’

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd indsamler hvert år forslag til enten 'Årets Borger' eller 'Årets Lokalitet'. Sidste år, som var et lige årstal, gjaldt det 'Årets Borger' og i år, hvor det er et ulige årstal gjalt det 'Årets Lokalitet'.
“Blandt de indkomne forslag blev idrætsanlægget valgt. Det stod ganske vist færdigt i 2014, men var selvsagt oplagt som kandidat, fordi det i den grad lever op til det formål, der er sat for at blive årets lokalitet - en lokalitet, der giver stor værdi for hele 8520,” siger formand for Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd, Flemming Larsen.
Det nye idrætsanlæg er et resultat af en mangeårig indsats fra række lokale ildsjæle, og der er blevet skabt en attraktiv ramme for de næsten 700 medlemmer i Lystrup Fodbold og klubbens mange frivillige. Dertil kommer, at multibane, redskaber og stien rundt benyttes af mange andre til motion og som rekreativt område. Klubhuset har sit særpræg som miljørigtigt byggeri, fordi Aarhus Kommune som bygherre har sat ekstra fokus på, at huset såvel i materialevalg som i driften skal være CO2 neutralt.
Det var lige i øjet, at kåringen kunne finde sted i forbindelse med en hjemmekamp i Danmarkserien mod IF Lyseng, men Lystrup IF måtte desværre gå fra banen med et nederlag på 0-1.

null

Publiceret 06 November 2015 07:00