Rema 1000 i Tranbjerg er netop blevet kåret til at være regionens bedste. Jesper Nørgård, købmand, i midten.

Rema 1000 i Tranbjerg er netop blevet kåret til at være regionens bedste. Jesper Nørgård, købmand, i midten.

Rema i Tranbjerg er regionens bedste

Den unge købmand Jesper Nørgård er på vej mod et af sine store mål

Af
Camilla Olesen

For to år siden mødte Lokalavisen Aarhus Syd Jesper Nørgård, der netop var blevet købmand i Rema 1000 i Tranbjerg. Den gang fortalte han til avisen, at han ville være den bedste købmand i Danmark. Sidste år blev hans butik kåret til den bedste i sydbyen af Lokalavisens konkurrence - årets forretning. Og nu har den 26-årige købmand igen modtaget hæder.
Han er nu blandt de absolut bedste - hans butik er nemlig netop blevet kåret til regionens bedste.
“Titlen er et kæmpe skulderklap. Det giver endnu mere gåpåmod og gejst for mig selv og mine medarbejdere for at gå det ekstra skridt for kunderne. Og så viser det, at vi er rigtig godt på vej mod at nå målsætningen om at blive Danmarks bedste købmandsforretning,” siger Jesper Nørgård i en pressemeddelelse.
I indstillingen til nomineringen har der været lagt vægt på, at Jesper og hans medarbejdere konstant har fokus på at blive endnu bedre og gøre en forskel for kunderne.
“En flot, veldrevet butik med en enormt positiv stemning betyder, at selv om konkurrencesituationen er hård, så er Jespers butik det foretrukne indkøbssted i Tranbjerg,” siger regionschef Klaus Pedersen i pressemeddelelsen.

null

Publiceret 31 October 2015 07:00