Thea Christensen med sin far Henrik Jørgensen, der har hjulpet til med sin erfaring som selvstændig tømrer.

Thea Christensen med sin far Henrik Jørgensen, der har hjulpet til med sin erfaring som selvstændig tømrer.

20-årig frisør-elev bliver direktør i Lystrup

Thea Christensen har fået opfyldt sin årelange pigedrøm om at blive selvstændig

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Hvis man vil være helt sikker på at få fast arbejde, når man er færdiguddannet, kan man starte sin egen virksomhed.
Det er efter denne simple devise, at Thea Christensen nu kan skrive direktør på visitkortet, inden hun kan kalde sig for frisør.
For den 20-årige har netop åbnet 'Wellvære Center Lystrup' i den tidligere karateskoles lokaler på Bremårevej 15. Hun er stadig under uddannelse som frisør i en salon i Hinnerup og bliver færdiguddannet til april. Men det var med at springe hurtigt til, da muligheden for lokaler i Lystrup pludselig bød sig til for tre måneder siden.
“Min far har et tømrerfirma i Lystrup, og det var ham, der sagde, at lokalerne her stod tomme, og jeg ville ikke lade muligheden gå til spilde,” fortæller Aarhus Nord-pigen.
“Det er Thea selv, der har brugt hele sin opsparing på det her projekt. Hun har drømt om at få sit eget sted, siden hun var 7 år gammel, og jeg har prøvet at snakke hende fra det lige siden, men det er ikke lykkedes så godt,” siger Henrik Christensen med et smil og tilføjer:
“Lystrup er et godt område med et stort kundegrundlag, og der kommer til at ske en del herude med den kommende letbane og byen Nye, så der bliver forhåbentligt en del at se til,” siger Henrik Christensen, som også har hjulpet med istandsættelsen af lokalerne og er kommet med gode råd til livet som selvstændig.

Har ansat frisør

Thea Christensen har ansat den 25-årige Sarah Søgaard Christensen, der skal stå for den daglige drift, indtil indehaveren af centret bliver færdiguddannet til næste år.
“Det bliver fedt, for vi er et ungt team, og vi lægger stor vægt på, at det skal være meget hyggeligt at komme her, og man skal føle sig godt tilpas. Vi vil forsøge at tænke ud af boksen, for vi er jo ikke kun en frisørsalon, men et velvære-center, og det giver en masse muligheder,” siger den nyslåede ejer, som jævnligt vil holde pigeaftener med forskellige temaer.
I lokalerne skal der udover en frisørsalon også være thai-massør, der starter i denne uge, og med tiden vil andre også få mulighed for at leje sig ind. Og det kan i princippet være alt indenfor velvære og skønhedspleje.

Det bliver frisør Sarah Søgaard Christensen(stående), kunderne kommer til at møde i centrets frisørafdeling, indtil Thea Christensen er færdiguddannet.

Det bliver frisør Sarah Søgaard Christensen(stående), kunderne kommer til at møde i centrets frisørafdeling, indtil Thea Christensen er færdiguddannet.

Publiceret 30 October 2015 09:00