Ny formand for Veteranhjemmet i Aarhus

Michael Alber har valgt at træde tilbage som formand for Veteranhjemmet i Aarhus. Sognepræst Peter Sporleder er udpeget som ny formand.

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

”Vi er nu i mål med den første, vanskelige etableringsfase. De mange formelle forhold omkring ejendommen er faldet på plads, der er ansat en dygtig daglig leder, og der er nedsat en velfungerende og kompetent styregruppe. Det har været en både spændende og udfordrende opgave at stå i spidsen for etableringen af Veteranhjemmet. Men det har også været særdeles tidskrævende. Derfor er det nu tid til, at der kan komme nye kræfter og kompetencer til,” siger Michael Alber, som også er forstander på Kofoeds Skole i Aarhus, i en pressemeddelelse.

Den nye formand bliver Peter Sporleder, som er sognepræst i Holme kirke og har flere internationale udsendelser bag sig som feltpræst. Peter Sporleder er allerede medlem af styregruppen for veteranhjemmet.
Peter Sporleder har gennem mange år arbejdet med og haft interesse i veteranarbejdet. Både gennem 'Støt vore soldater' og gennem sit virke som feltpræst i 13 år.

”Jeg glæder mig til opgaven med at udvikle og skabe et enestående Veteranhjem i de smukke rammer i Brabrand. Og jeg glæder sig til samarbejdet med veteranerne, de pårørende, de frivillige, styregruppen og alle de øvrige samarbejdspartnere,” siger Peter Sporleder, i en pressemeddelelse.

Social- og beskæftigelsesrådmand i Aarhus Kommune Thomas Medom siger:
”Jeg har stor forståelse for Michael Albers beslutning, og jeg vil gerne sige ham tak for en stor indsats som formand for Veteranhjemmet i Aarhus i den vanskelige etableringsfase. Samtidig glæder jeg mig til samarbejdet med Peter Sporleder og den øvrige styregruppe.”

null

Publiceret 27 October 2015 14:45