Hjælp os med efterlysninger - det kan gælde liv eller død

Kære læser, det lokale nyhedssite, du læser lige nu, er en del af Politikens Lokalaviser. Vi har også et fælleskab i form af en Facebook-gruppe, der hedder "Del Efterlysningen". Her hjælper vi hinanden ved at dele efterlysninger, så forsvundne personer og genstande kan finde hjem. Ofte sker det, at vores efterlysninger af eksempelvis forbrydere gør politiet i stand til at finde og anholde dem. Ofte gør vores efterlysninger af forsvundne, savnede personer forskellen på liv eller død.
Vi opfordrer dig hermed til at hjælpe os. Tryk dig ind her på Del Efterlysningen, giv siden et 'like' og følg siden, så du modtager efterlysningerne, når vi udsender dem. Hvis du vil være 100 procent sikker på at modtage ALLE efterlysninger, vi udsender, så skal du også trykke på og give 'flueben' til 'notifikationer' på siden. Sådan er Facebooks regler.
På 'Del efterlysningen' kan vi også hjælpe dig med at finde det, du mangler. Hvis du har mistet din vielsesring i indkøbscentret eller din hund er stukket af, kan du skrive en besked til os på siden. Send et billede med besked om, hvad det er, hvor du har mistet det, hvordan det skete og hvorfor det har værdi for dig - så kan vi hjælpe ved at bringe din efterlysning.
Hjælp os - og dig selv her:
Del Efterlysningen
Vi takker for hjælpen og støtten fra de mange tusind mennesker, der i forvejen følger Del Efterlysningen.
 
Med venlig hilsen
Kim Belmark
Onlineredaktør
Del Efterlysningen/Lokalavisen.dk/Politikens Lokalaviser
 
 
 

Publiceret 26 October 2015 15:27