Frem til 8. november kan borgerne komme med deres mening og forslag omkring forsøget på Oddervej.

Frem til 8. november kan borgerne komme med deres mening og forslag omkring forsøget på Oddervej.

Borgerne bliver hørt i Oddervejs-forsøget

En borgerhøring omkring Oddervej kører frem til søndag 8. november

Af
Camilla Olesen

Forsøget på Oddervej med to spor fra Hørretvej til Ringvej Syd samt lukning af Brunbakkevej og højre ind og ud på Sandmosevej skal nu evalueres. For at evalueringen kan blive komplet, vil Aarhus Kommune gerne brugernes og dermed borgernes mening om forsøget.
Portalen: www.aarhus.dk/oddervej er oprettet, og det er hér borgerne kan komme med deres meninger, forslag og idéer. Det kan ske fra i dag, 19. oktober og frem til søndag 8. november.
Der vil også blive afholdt møder i den dialoggruppe, som har været aktiv gennem hele forsøgsperioden, oplyser Center for Byens Anvendelse i en pressemeddelelse.
“En permanent løsning på Oddervej skal også fungere lokalt, og derfor er det vigtigt, at vi får de lokale erfaringer med i evalueringen af forsøget,” siger projektleder Jesper Frandsen fra Center for Byudvikling og Mobilitet i pressemeddelelsen.
I perioden frem til nytår vil kommunen gennemgå materialet og inddrage det i den samlede evaluering frem mod et forslag til en permanent løsning. Planen er, at der skal laves en indstilling til byrådet, og det forventes, at forslaget vil blive behandlet i februar 2016, og at løsningen kan påbegyndes i sommeren næste år

Publiceret 19 October 2015 15:00