Henriette Nørgaard, Bianca Valenta Grønlund og Barbara Valenta Grønlund har netop åbnet ny butik på Nordre Strandvej 77b i Risskov.

Henriette Nørgaard, Bianca Valenta Grønlund og Barbara Valenta Grønlund har netop åbnet ny butik på Nordre Strandvej 77b i Risskov.

NO.77:

Tre butikker under samme tag i Risskov

NO. 77 er Risskovs nyeste butik med mode, interiør og frisør på samme adresse. To søstre og en veninde står bag

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Nyboligs tidligere lokaler på Nordre Strandvej 77b i Risskov har fået nyt liv. Fra 1. oktober slog 'NO.77' dørene op med et koncept, der ikke ses så ofte. Her er mode, interiør og frisør under samme tag.
Ejerne er søstrene Bianca og Barbara Valenta Grønlund, der begge er flyttet tilbage til den populære bydel, hvor de er vokset op.
“Vi ved, det her er et godt område. Vi er tilbageflyttere og har gået og holdt øje med ledige lokaler i Risskov og helst på Nordre Standvej,” siger Barbara Valenta Grønlund.
Søstrene har taget veninden og frisøren Henriette Nørgaard med i foretagendet.

Ekstra energi

“Vi tænkte, at en frisør vil give noget ekstra energi til vores butik, og at vi kan drage stor nytte af hinanden og skabe et godt kundeflow,” siger Bianca Valenta Grønlund, som kender Henriette Nørgaard gennem deres mænd, der har arbejdet i samme firma.
Idéen om at blive selvstændige har ligget og ulmet i et stykke tid, men først skulle egnede lokaler findes, og Henriette Nørgaard var også gravid og har siden født sønnen Kalle, der i dag er fire måneder gammel.
Derfor starter hun ikke på fuld tid.
“Indtil årsskiftet er det planen, at jeg arbejder deltid fra klokken 15 til 20, når der er behov for det,” siger frisøren, der er uddannet i 2006 og har arbejdet i en af midtbyens store saloner.
Og netop midtbyen har været i tankerne hos de tre kvinder i forbindelse med butiksåbningen. For hvorfor skal man egenligt til midtbyen for at blive klippet, blive klædt godt på eller købe noget til hjemmet?
“Vi henvender os til kvinder og mødre, som måske godt vil spare noget tid ved ikke at tage ind til midtbyen. Vi har lidt af det hele, så man som kvinde ikke behøver at tage ind til midtbyen,” fortæller Bianca Valenta Grønlund og tilføjer:
“Vi vil forsøge at ramme bredt med vores sortiment, men satser nok mest på en målgruppe på kvinder fra 30-50 år.”
Men mænd er også velkomne. De kan købe gaver til deres koner, og så er det også muligt at blive klippet hos Henriette Nørgaard, der klipper begge køn.
Hele butikken, hvor der i helt gamle dage lå en isenkræmmer, er på 180 kvadretmeter, hvoraf 27 af dem er frisørsalon.
Åbningstiderne for mode og interiør-delen kommer til at være fleksible, men som udgangspunkt bliver det mandag til torsdag fra klokken 10-17.30, og fredage til klokken 18 samt lørdage fra klokken 10 til 13.
Søndagsåbent kan også blive en mulighed op til mors dag og lignende, og så har trioen planer om at holde aftenarrangementer.
“Vi vil gerne holde nogle fede makeover-aftener og venindeaftener for kvinder,” siger Bianca Valenta Grønlund.

Publiceret 12 October 2015 09:00