Voice Junior-talent fortsætter upåvirket

Lørdag røg 11-årige Marie Nørgård Møller ud af sang-konkurrencen Voice Junior, men drømmen om en sangkarriere er intakt

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Hun kommer fra et hjem uden tv, så 11-årige Marie Nørgård Møller fra Aarhus N har aldrig selv set sangkonkurrencen Voice Junior på TV2. Alligevel ville skæbnen, at hun er endt som deltager i sang-programmet - måske så du hende i lørdags, hvor eventyret desværre endte for hende?
Det hele begyndte, da en af Maries veninder anbefalede hende at stille op i programmet. Marie meldte sig til, uden forældrene anede noget om det - og hun kom med.
Hun gik videre fra den indledende runde, på Wafandes hold, men i den direkte dyst mod to andre piger røg hun altså ud i lørdags.
Det er dog alt sammen noget, som den 11-årige pige, der går i 6.b på Hasle Skole, tager med ophøjet ro.
“Altså det er da lidt nederen, at jeg ikke gik videre, men det er nok meget godt, for så skal vi ikke køre helt derover hele tiden. Og jeg stopper jo ikke med at synge af den grund,” fortæller hun med et smil.
“Jeg vil gerne være sangerinde og gerne så hurtigt som muligt. Jeg synger jo hele tiden,” fortsætter hun.
Nu slipper hun også for at holde på hemmeligheden om, hvordan det gik hende i programmet.
“Det har bare været det sværeste, og det har da også været et par smuttere, hvor jeg kom til at afsløre, at jeg gik videre, uden jeg overhovedet tænkte over det,” siger hun.
Kammeraterne har nemlig været meget interesserede i Maries deltagelse i talent-showet, og alle har været rigtig søde og opbakkende. Kun en enkelt træls episode har hun oplevet - og det afslørede hun hurtigt som værende jalousi.

Fedest at stå på scenen

“Totalt fedt, nice og sejt!”
Med de fem ord opsummerer Marie hele oplevelsen med Voice Junior. Det fedeste var - måske ikke så underligt - at stå på scenen foran dommerne og publikum, selvom hun var temmelig nervøs første gang.
“Før jeg skulle ind, tænkte jeg bare: Shit man, hvad nu hvis de ikke vælger mig. Det vil være mega pinligt. Jeg nåede også at synge næsten hele sangen, før Wafande valgte mig til sit hold. Det føltes som en evighed, men jeg havde det sådan lidt: Nu synger jeg bare, så må de sgu vælge mig, hvis de har lyst,” siger Marie Nørgård Møller, som mestendels har lært sig selv at synge.
Hun har kun gået til kor et enkelt år. Hvor godt hun synger, kan du høre på www.aarhus.lokalavisen.dk .

Publiceret 01 October 2015 09:00