Sådan ser et af værelserne ud i det mobile hotel.

Sådan ser et af værelserne ud i det mobile hotel.

Aarhus får nyt hotel - men kun i 3 dage

Danmarks første mobile hotel, Scandic To Go, rammer nu Aarhus, hvor gæsterne kan se frem til at vågne op midt på Food Festival-pladsen

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Normalt er det gæsterne, der kommer til hotellet, men Aarhus har lige nu besøg af Danmarks første mobile hotel, Scandic To Go, som gør det lige omvendt. Det kommer nemlig ud til gæsterne. Som ethvert andet hotel har Scandic To Go en hoteldirektør, der er klar til at byde gæsterne velkommen på Tangkrogen, hvor Food Festivalen finder sted.
”Jeg har glædet mig meget til at drive hotel under Food Festivalen, hvor vores gæster får lov at være helt tæt på alle de spændende madaktiviteter. Scandic To Go handler nemlig ikke bare om overnatning, men om at få en unik oplevelse,” siger hoteldirektør for Scandic To Go, Søren Amstrup, i en pressemeddelelse.
Som hoteldirektør har han rejst rundt med Scandic To Go og budt gæster velkommen i København Zoo, Bornholm, Cold Hawaii ved Klitmøller og senest Blåvand.

”Vi havde forudbestemt alle destinationerne til Scandic To Go undtagen Blåvand. Der blev hotellet placeret efter et ønske fra en dame, der gerne ville overraske sin mand op til deres 40-års bryllupsdag. Det ønske fik vi gjort til virkelighed,” fortæller hoteldirektøren om hotellet på 18m2, hvor der er plads til to voksne og to børn.Gæst glæder sig til unikt hotelophold

En af dem, der tjekker ind på Scandic To Go under Food Festivalen, er Rosa Ryberg fra København. Sammen med sin mand har hun booket en overnatning på det mobile hotel.

”Jeg har booket en nat på Scandic To Go mens det ligger på Food Festival-pladsen fordi det lød som en sjov og anderledes oplevelse. Det, jeg glæder mig allermest til er at overnatte så tæt på vandet og at kunne stå lige ud i Food Festivalen. Det bliver ret fedt,” siger Rosa Ryberg.Gratis smagsprøver foran det mobile hotel

Lørdag 5. og søndag  6. september vil der blive uddelt gratis smagsprøver fra Scandic Aarhus Citys restaurant The Grill foran det mobile hotel. Scandic To Go ligger roligt i det sydøstlige hjørne mellem 'HAVET' og 'KORNMARKEN' på Food Festival og kan opleves frem til og med 6. september.

Om Scandic To Go

  • Scandic To Go er et mobilt hotel på 18m2 med alt, hvad du har brug for: En blød seng, sovesofa, fri WiFi, tv, aircondition og terrasse. Badeværelset er fuldt udstyret med toilet, bruser, bløde badekåber og lækre badeprodukter fra FACE Stockholm. Og naturligvis er morgenmad inkluderet.
  • Scandic To Go vejer knap 7 ton og tager 2-6 timer at stille op afhængigt at forholdene.

Publiceret 01 September 2015 15:00