Simone Christensen, der er tilknyttet Skanderborg BMX, vandt i weekenden bronze ved VM i BMX. Foto: Allan Høgholm

Simone Christensen, der er tilknyttet Skanderborg BMX, vandt i weekenden bronze ved VM i BMX. Foto: Allan Høgholm

Bronze:

Simone Christensen indfriede forventningerne

Danmarks BMX-darling levede op til forventningerne og hentede en bronzemedalje hjem til Danmark ved Verdensmesterskaberne i BMX i Belgien

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Først en guldmedalje ved European Games fulgt op af endnu en guldmedalje ved Danmarksmesterskabern og en sølvmedalje ved de Europæiske Mesterskaber.
Forventningerne til Simone Christensen forud for BMX-Verdensmesterskaberne i Zolder i Belgien i den forgangne uge var skyhøje.
I weekenden indfriede den 21-årige BMX-rytter dog alle forventninger, da hun sikrede sig VM-bronzemedaljen.

Vild mesterskabsmåned

“Hvis nogen havde sagt til mig i begyndelsen af den her måned med mesterskaber, at jeg ville vinde guld ved European Games, sølv ved de Europæiske mesterskaber og bronze ved Verdensmesterskabet, så havde jeg sagt f… off, men det er alt sammen sket. Jeg er helt mundlam. Jeg har slet ikke ord for, hvor meget det her betyder for mig,” skrev en lykkelig Simone Christensen lørdag på sin Facebook-profil, hvor hun samtidig takkede sin træner, landstræner Christian Munk Poulsen, samt sine forældre, kæreste og sponsorer.

Voldsomt styrt under EM

Bronzemedaljen er ekstra flot set i lyset af, at Simone Christensen for blot nogle få uger siden styrtede under EM og brækkede et par ribben og pådrog sig en hjernerystelse.
Simone Christensen, der bor i Aarhus og læser medicin på Aarhus Universitet, er tilknyttet Skanderborg BMX, hvor hun træner på landsholdet og også selv er træner.

null

Publiceret 28 July 2015 16:00