Der er kommet rigtig mange positive kommentarer på vores Facebook-side.

Der er kommet rigtig mange positive kommentarer på vores Facebook-side.

Overvældende læser-interesse for ny bro

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

“Det er en virkelig god idé - formen passer til Aros, og det er så smuk en brugbar kultur”. “Det ville være en rigtig god ide. Den er en rigtig fin attraktion på stranden”, “Det var da en genial idé, det er en meget flot Aarhus-installation, køb den fri, og lad den blive.”.“Genialt - den er kommet for at blive, lidt lige som Eiffeltårnet.”
Ovenstående udsagn er læser-reaktioner på Lokalavisen Aarhus' Facebook-side.
Her har vi fået en historisk stor respons på vores artikel om 'Den Uendelig Bro' ved Varna, hvor stadsarkitekt Stephen Willacy hylder kunstværket og kommer med et ønske om en permanent løsning.
6.411 synes godt om opslaget, der også har fået 666 kommentarer med på vejen.
Ifølge stadsarkitekten kan kommunen ikke løfte det projekt alene, og der bliver højst sandsynligt brug for økonomisk hjælp.
På den baggrund har Lokalavisen Aarhus nu skudt en indsamling i gang via crowdfunding-organisationen 'Caremaker'.
”Vi har her på Lokalavisen Aarhus besluttet, at vi vil samle penge ind til en ny uendelig bro. Det koster nemlig penge både at opføre og vedligeholde broen.
Der er allerede mange af vores læsere, der har været inde og støtte projektet, og vi håber, at endnu flere vil være med til at samle ind til formålet,” siger Lokalavisens lokalredaktør Camilla Kjærgaard Olesen og oplyser, at de indsamlede penge vil blive overrakt til stadsarkitekten, når indsamlingen er overstået som et tilskud til projektet.
Hvis broprojektet ikke kan blive til noget, vil de indsamlede penge gå til Sculpture by the Sea som en donation.

Publiceret 19 July 2015 12:00