Peter Bredal har ansvaret for Djurslands Banks filialer i Risskov, Lystrup, Tilst og i nær fremtid Løgten-Skødstrup. Arkivfoto

Peter Bredal har ansvaret for Djurslands Banks filialer i Risskov, Lystrup, Tilst og i nær fremtid Løgten-Skødstrup. Arkivfoto

Djurslands Bank åbner ny filial i Løgten-Skødstrup

Lokal bank går mod strømmen ved at åbne ny afdeling i væksttområde

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Efter en periode uden bank kan borgerne i Løgten-Skødstrup igen se frem til at få en bankfilial til byen.
Djurslands Bank åbner 14. august en ny filial på adressen Grenaavej 719, der tidligere husede Danske Banks filial. Lokalerne gennemgår henover sommeren en tiltrængt renovering, og banken glæder sig til at flytte ind i de nye lokaler.
”Vi starter filialen med tre rådgivere, men har naturligvis en klar forventning om, at vi i løbet af kort tid bliver flere rådgivere i afdelingen,” siger afdelingsdirektør Peter Bredal, der er godt kendt med lokalområdet, idet han, ud over det overordnede ansvar for den nye filial, også har ansvaret for Djurslands Banks filialer i Risskov, Lystrup og Tilst.
Det er ønsket om at være en synlig og engageret lokalbank, der får banken til at gå mod strømmen og åbne en ny filial.
”Løgten-Skødstrup er meget interessant for en bank. Der er en rigtig sund vækst i området, da den gode infrastruktur med motorvej og letbane gør det attraktivt for folk at bosætte sig netop der. Der bygges mange nye boliger, og der bor mange aktive børnefamilier. Det viser, at der er et stort behov for både boligrådgivning, pensionsrådgivning og investeringsrådgivning,” siger Peter Bredal.

Publiceret 16 July 2015 07:00