“Salget går rigtig fint,” siger bureauchef i Århus Charter, Henrik G. Jensen. Blandt andet her til Hotel Crystal på Zakynthos.

“Salget går rigtig fint,” siger bureauchef i Århus Charter, Henrik G. Jensen. Blandt andet her til Hotel Crystal på Zakynthos.

Århus Charter har måttet købe ekstra pladser

Første sommer med nye ejere går salget af rejser godt for Århus Charter

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

I september sidste år blev Århus Charter købt af det andet danske rejsebureau Primo Tours. På denne første sommer efter ejerskiftet kan Århus Charter konstatere, at kunderne ikke er blevet skræmt væk.
“Vejret er med os i år, så salget går rigtig fint. Der er stor efterspørgsel, så allerede for to-tre uger siden indkøbte vi ekstra flypladser,” fortæller Henrik G. Jensen, bureauchef i Århus Charter, som også har en fornemmelse af, at der er færre pladser i markedet i år, fordi andre selskaber har skåret ned på pladser efter et par mindre gode år, hvilket Århus Charter nyder godt af.

Stadig de samme værdier

Kunderne har altså fundet frem til Århus Charter på trods af ejerskifte og på trods af flytning til Marselisborg Lystbådehavn efter at have ligget på Store Torv siden 1988.
“Flere har dog fortalt os, at de har troet, at vi var lukket,” fortæller Henrik G. Jensen
“Men vi kører jo videre stort set som før ejerskiftet. Det er noget nær den samme stamme af medarbejdere, og vores sædvanlige værdier holder vi fast også i: Kunden er stadig hundrede procent i centrum – faktisk er vi begyndt også at ringe til gæsterne lidt tid, før de skal af sted, for at høre om de er klar. Det eneste, der er ens for de to rejseselskaber, er næsten ejerne og bestyrelsen,” fortsætter bureauchefen.
Nogle ting har dog ændret sig en smule – såsom den nye adresse, booking-systemet, ny hjemmeside og ændrede destinationer eksempelvis.

null

Publiceret 15 July 2015 12:00