Ægteparret Tina Andersen og Jan Mathiasen (forrest i feltet) kører for tredje år i træk for Team Giv Håb. Foto: Polfoto.

Ægteparret Tina Andersen og Jan Mathiasen (forrest i feltet) kører for tredje år i træk for Team Giv Håb. Foto: Polfoto.

Team Giv Håb:

Kør gratis på cykelhold

Nu har du mulighed for at køre for Team Giv Håb i uge 32 gratis

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Kunne du tænke dig at køre med på et velgørende cykelhold og har du fri i uge 32 til at sætte dig i sadlen, så tilbyder Team Giv Håbs Aarhus-hold en gratis plads.
Alt det kræver er en nogenlunde grundform og en lyst til at cykle 1.100 kilometer rundt i Danmark fra søndag 2. august med start på Store Torv i Aarhus til lørdag 8. august med mål i hovedstaden.

God grundform

“Pladsen har en værdi af 4.250 kroner, og vi vil kigge på ansøgernes grundform, om de er vant til at cykle og om de er i stand til at kunne holde en vis fart. Men som udgangspunkt kan alle være med,” siger grundlæggeren af Team Giv Håb, Jan Mathiasen, som sammen med sin kone Tina Andersen for tredje år i træk kører for Team Giv Håbs odense-hold.
Der er i alt tre hold fra landets tre største byer, og de kører penge ind og har som et af deres formål at skabe opmærksomhed på organisationen Børn, Unge og Sorg, som hjælper med sorgarbejde i lokaler i byerne.
“Vi vil gerne sende et budskab ud om, hvor vigtigt det arbejde, som Børn, Unge og Sorg udfører, er. Vi vil gerne give en læser af Lokalavisen Aarhus et indblik i, hvordan det er at være deltager og ambassadør på et velgørende cykelhold og være med til at gøre en forskel for nogle mennesker,” fastslår Mathiasen, der gør opmærksom på, at man selv skal kunne stille med en ryttercykel.
Hvis du er interesseret i at cykle med på Team Giv Håbs cykelhold i Aarhus ganske gratis i uge 32, så send en mail til ksa@lokalavisen.dk og skriv 'Team Giv Håb' i emnefeltet. Oplys alder, cykelerfaring og hvorfor det netop skal være dig, der skal med på Team Giv Håbs tur.
Vi skal have modtaget ansøgningen senest onsdag 17. juni klokken 12.
Team Giv Håb

  • Team Giv Håb er et velgørenhedscykelprojekt bestående af tre hold i København, Odense og Aarhus, red.), som samler penge ind til fordel for de børn og unge, der hvert år oplever deres forælder eller søskende bliver alvorligt syge eller dør.
  • Lokalavisen Aarhus følger cykelholdet Team Giv Håbs Aarhus-hold frem mod uge 32, hvor rytterne skal køre 1.100 kilometer med mål i København.
  • Lokalavisen Aarhus er mediepartner og portrætterer nogle af rytterne og tager med ud på en træningstur.

Publiceret 09 June 2015 07:00