Anna Marie Hove og Pejman Baradari er enige om, at det tværfaglige samarbejde i Benefit Højbjerg er godt for patienterne.

Anna Marie Hove og Pejman Baradari er enige om, at det tværfaglige samarbejde i Benefit Højbjerg er godt for patienterne.

Ambition om sundhedscenter i Rundhøj

Indehaver af Benefit på Rundhøj Allé 147 har planer om at lave et sundhedscenter med patientens behov i fokus

Af
Camilla Olesen

Stedet har eksisteret i knap 40 år, og sidste sommer overtog Pejman Baradari Rundhøj Fysioterapi.
I dag er klinikken en del af Benefit-kæden, og han har ambitioner om at lave et helt sundhedshus.
Første skridt i den retning er allerede taget. Jordemoder Anna Marie Hove er nemlig blevet en del af klinikken.
Udover at være uddannet jordemoder er hun også fysioterapeut. Men hvad er det så, hun kan, som gravide ikke kan få hos det offentlige, hvor det jo er gratis at komme?
“Jeg vægter samtale og dialog højt. Her er der tid, ro og nærvær og mulighed for at tale om de enkelte problemer hos forældrene og barnet. Der er tid til at fordybe sig, og det er der ikke på samme måde i det offentlige,” siger Anna Marie Hove, der har arbejdet som jordemoder i Odder, Horsens og Skejby.
Hun tilbyder forskellige pakkeløsninger til den gravide og nybagte forældre, men derudover er der også mulighed for at lave sit eget individuelle forløb.
“Der er rigtig mange mødre, der har svært ved at få gang i amningen. Jeg kommer ud i hjemmet, hvor jeg hjælper med den slags,” siger Anna Marie Hove, der kommer på hjemmebesøg inden for 48 timer efter fødslen for at nedsætte risikoen for genindlæggelse af nyfødte med gulsot eller andre komplikationer.
Hun pointerer, at der med hende som jordemoder er kontinuitet for den gravide, og at hun altid har mulighed for at komme i kontakt med hende.

Endnu flere muligheder

Indehaveren Pejman Baradari ønsker, at klinikken bliver endnu mere tværfaglig med tiden.
“Min drøm er at få både ergoterapeuter, sygeplejersker og lægekonsultation, og at vi kan være endnu mere specialiserede, end vi er i forvejen. På den måde kan vi tilbyde hele paletten til vores patienter, og de ved, at de kan få alle former for behandling her,” siger Pejman Baradari og fortsætter:
“Det bliver en ressource til lokalsamfundet, og vi kan hjælpe med det hele. Som fysioterapeut kommer vi ind imellem til kort, for vi kan ikke alt - men det kan vi hvis Benefit i Højbjerg bliver et sundhedscenter.”
Benefit
Besøg hjemmesiden www.benefit-hoejbjerg.dk for yderligere information om blandt andet priser
Der er 11 fysioterapeuter, 1 jordemoder, 1 fysioterapeut studerende og servicemedarbejdere ansat i klinikken i Højbjerg
Klinikken hjælper også med individuel træning, hvis man har brug for at tabe sig, eller hvis man har sportsskader
Benefit i Højbjerg ligger på Rundhøj Allé 147

Publiceret 09 June 2015 16:00