Simon Jørgensen foran sin nye arbejdsplads, SuperBrugsen, der er Lystrups største dagligvarebutik.

Simon Jørgensen foran sin nye arbejdsplads, SuperBrugsen, der er Lystrups største dagligvarebutik.

Ny uddeler i Super Brugsen:

Fra Løgten til Lystrup

30-årige Simon Jørgensen har skiftet uddeler-job i SuperBrugsen

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Stamkunder i SuperBrugsen i Lystrup har sikkert lagt mærke til, at alt ikke er som det plejer.
Der er nemlig kommet nu mand i spidsen for butikken, og det er 30-årige Simon Jørgensen.
Han har været ansat i Coop-koncernen, siden han som 16-årig begyndte som flaskedreng i den lokale brugs i vestjyske Vemb, hvor han blev uddannet og arbejdede. Han avancerede til souschef i Hadsund, indtil ambitioner som uddeler trak ham østpå. Først til SuperBrugsen i Løgten. Her var han i tre år, inden der blev en ledig plads i Lystrup, da uddeler Peter Gabriel stoppede efter fire år for at blive salgschef for SuperBrugsens butikker på Fyn.
“Peter og jeg har altid haft et rigtig godt samarbejde som uddeler-kolleger, og han har givet mig en fin overdragelsesmappe, men jeg har da været nødt til at ringe til ham et par gange,” siger uddeleren med et smil.
De nye udfordringer er større.
“Alt er jo større her i Lystrup i forhold til Løgten. Butikken, medarbejderantallet, kunder i butikken og omsætningen,” fastslår Jørgensen og oplyser, at der er 85 ansatte i Lystrups største dagligvarebutik mod 28 i Løgten.
Derfor er han også opmærksom på, at han skal være i stand til at lægge sit kontrol-gen lidt på hylden og lære at uddelegere endnu mere.
“Det her job er et af de få job, der kunne får mig væk fra SuperBrugsen i Løgten. Det er et drømmejob med de ledelsesudfordringer, jeg søgte. Jeg skal blive bedre til at lede gennem mine ledere i butikken, så vi kan blive en succes og skabe en endnu bedre arbejdsplads med en høj trivsel,” siger han.
Simon Jørgensen og kæresten bor i øjeblikket inde i Aarhus men kigger på hus i Lystrup-området, som han betegner som en lækker forstad.
“Jeg vil gerne være et synligt ansigt og en del af lokalsamfundet, og jeg synes allerede nu, at jeg har fået en positiv modtagelse fra medarbejdere og kunder,” siger SuperBrugsen Lystrups nyeste ansigt.

Der har været en del nye ting at sætte sig ind i som ny uddeler, men Simon Jørgensen har fået en fin overdragelsesmappe af sin forgænger, Peter Gabriel.

Der har været en del nye ting at sætte sig ind i som ny uddeler, men Simon Jørgensen har fået en fin overdragelsesmappe af sin forgænger, Peter Gabriel.

Publiceret 05 June 2015 09:00