Erik Rasmussen med Kim Leth, Skovbakkens kvindeligatræner, som man begge kan møde på torsdag i Storcenter Nord.

Erik Rasmussen med Kim Leth, Skovbakkens kvindeligatræner, som man begge kan møde på torsdag i Storcenter Nord.

Erik Rasmussen gæster Storcenter Nord

Torsdag vil tidligere AGF-træner fortælle om socialt fodboldprojekt

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Storcenter Nords konferencesal danner ramme for et foredrag med den tidligere AGF- og FC Midtjylland-træner Erik Rasmussen.
Han vil fortælle om sine oplevelser i toppen af dansk fodbold – men ikke mindst om 'FANT', hvor Erik Rasmussen er en af drivkræfterne bag, og som er et socialt fodboldprojekt for 8.000 børn og unge i det ebola-ramte Vestafrika.
Med sig har han superliga-spilleren Mikkel Thygesen, der udover at score mål for sin nye klub Hobro også har engageret sig i FANT-projektet. Det finansieres med bidrag fra en lang række enkeltpersoner og virksomheder i Danmark .

Holdpræsentation

Aftenen byder også på aktuelt nyt og præsentation af Skovbakkens elitehold før slutspillet i kvindernes 3F liga, 2. divisions herrer og U17 DM piger.
Holdenes trænere vil også være til stede.
Arrangementet er åbent for alle fodboldinteresserede, og det koster 85 kroner at deltage og med i prisen få man en øl eller sodavand.
Billetter kan købes ved indgangen til konferencesalen eller reserveres hos Skovbakken Elitefodbolds kommercielle chef, Jesper Raabo på 20 82 70 98.

null

Publiceret 26 March 2015 07:00