VIDEO:

Baraa blev hyldet i Gellerup - hør ham synge

Hujen og klapsalver mødte Baraa Qadoura, da han blev fejret i Cirkus Tværs i sidste uge

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

I onsdags hædrede Gellerup en af sine egne - nemlig Baraa Qadoura fra X Factor. 15-årige Baraa røg forrige fredag ud af sangkonkurrencen med kun fem tilbage, men han var bestemt en vinder i de mange fremmødtes øjne denne onsdag.
Hædringen foregik i Cirkus Tværs. Baraa har selv været en del af det gratis cirkus-tilbud til børn og unge i fem år.
“Det er fantastisk, at så mange er mødt op. Det gør mig utrolig glad,” nåede Baraa Qadoura at sige til Lokalavisen Aarhus, før de mange ivrige børn fik hans opmærksomhed.
Faktisk ville så mange have hans autograf, at han hurtigt løb tør for kort at skrive på. Derfor overtog han resterne af undertegnedes blok, så ingen gik tomhændede hjem.

Snakkesagelig og høflig

Til hyldest-arrangementet opførte cirkus-børn dans og akrobatik til ære for Baraa, og cirkusdirektør Trille Lucassen fortalte anekdoter om Baraas tid i Cirkus Tværs - blandt andet hvordan han sang en kæmpe græsmark op uden forstærker på en tur til Holland.
“Jeg kender Baraa, som en meget snakkesagelig, initiativrig, ung mand med en stor retfærdighedssans. Desuden er han en god kammerat og en høflig, ung gut, som altid opfører sig ordentligt. Du kan også se, hvordan han opfører sig nu - der er ikke noget smart over ham. Han er bare ydmyg og nede på jorden,” fortalte Trille Lucassen efter showet - hun fortsatte:
“Det her er blot begyndelsen for Baraa. Vi kommer til at se meget mere til ham!”
Også Helle Hansen, afdelingsbestyrelsesformand i Gellerupparken, var mødt op. Hun glæder sig over den nye rollemodel fra Gellerup.
“Når folk fremover hører om Gellerup, tænker de på Baraa og ikke på ildebrand.”

null

Publiceret 24 March 2015 09:00