Arkivfoto

Arkivfoto

Ny hæder til Aarhus:

Byen er blevet anerkendt som krydstogtsdestination

Af
Camilla Olesen

Aarhus er blevet officielt anerkendt som krydstogtsdestination på den årlige messe Cruise Shipping Miami i Florida. Her er Aarhus blevet nævnt i kategorien 'Destination Experience Independent.'
Hele krydstogts-turismen er samlet på messen, og nu har Aarhus så modtaget en officiel anerkendelse som krydstogtsdestination.
Den nye hæder til byen kommer kun få uger efter, at Aarhus modtog tre Michelin-stjerner.
"Michelin-guiden har dens anbefaling Bib Gourmand, der er et niveau under de eftertragtede stjerner - på samme måde har magasinet Cruise Insight kategorien 'Commendations,' som vi nu er nævnt i. Og det er en stor cadeau til Aarhus at få den omtale," siger direktør ved VisitAarhus, Peer H. Kristensen i en pressemeddelelse.
Konkret betyder hæderen ifølge direktøren, at rederierne, som har nomineret Aarhus, for alvor har fået øjnene op for potentialet i Aarhus som krydstogtsdestination.
"Mange krydstogtsgæster, der ankommer til Aarhus, vil fremover dyrke det nye gourmetmiljø, som Michelin-restauranterne har at tilbyde. Også rederierne ser nu i endnu højere grad et potentiale i at lægge til i Aarhus Havn, fordi de ser et eksklusivt produkt, de kan tilbyde de allermest kvalitetsbevidste gæster," siger Peer H. Kristensen i pressemeddelelsen.
 

Publiceret 18 March 2015 13:00