Sådan blev området præsenteret i maj sidste år. Med en fastfood-restaurant tættest på Viborgvej. Foto: Retail Architects

Sådan blev området præsenteret i maj sidste år. Med en fastfood-restaurant tættest på Viborgvej. Foto: Retail Architects

Tankstation kommer nu - intet nyt om restauranter i Tilst

Butiksområde i Tilst får en Go’on tankstation, men der er “ingen kommentar” til nye restauranter

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Jem og Fix og Silvan flyttede ind i efteråret, og nu rykker tankstationen Go'on også ind i det nyopførte butiksområde ved McDonald's i Tilst. Allerede inden påske vil kunderne kunne tanke bilen op fra den nye station.
En tankstation har hele tiden været en del af planen for området. I planen er der desuden yderligere 6000 kvadratmeter med pladskrævende varegrupper samt op til to restauranter, som Lokalavisen Aarhus tidligere har fortalt.
Oktober 2014 var seneste gang, Lokalavisen Aarhus skrev om butiksområdet. Dengang var det umuligt at lokke flere oplysninger ud af direktøren for NRE Denmark, som opfører butiksområdet, om den eller de restauranter, som kommer.
“Jeg kan kun sige, at vi lige nu arbejder aktivt videre med fase to, og at der er en god interesse for stedet - vi er i dialog med fem-seks aktører,” sagde Jacob Olesen, direktør for NRE Denmark, dengang.
Nogenlunde samme svar kommer fra firmaets salgs- og udviklingsansvarlige, Jonas Anders Olesen, her fem måneder senere:
“Det har jeg ingen kommentar til. Vi er en stille og rolig midtjysk virksomhed, som går stille med dørene, indtil alt er på plads. Men jeg kan bekræfte, at der stadig er en positiv interesse for stedet. Det er nogle større aktører, som rører på sig,” siger Jonas Anders Olesen.
Han vil heller ikke ud med, hvornår man kan forvente at høre nyt om restauranterne.
Det har fra starten været meningen, at butiksområdet skal udvikles i tre faser. De to byggemarkeder var første fase.
Fase to består af én eller to restauranter, og fase tre af pladskrævende erhverv.

null

Publiceret 18 March 2015 09:00