Gellerup hylder X Factor-Baraa

Onsdag 18. marts bliver Baraa Qadoura fejret i Cirkus Tværs, hvor han tidligere har optrådt i mange forestillinger

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

Gellerup vil holde en stor fest for Baraa Qadoura, der har sunget sig ind i mange hjerter i DR's seersucces, X Factor.
Sangeren, der røg ud af X Factor i fredags, skal fejres og bydes velkommen hjem, og det bliver han onsdag 18. marts i Cirkus Tværs klokken 16.30, hvor alle er velkomne.
Til festen vil der være underholdning ved Cirkus Tværs, forfriskninger og taler af Trille Lucassen, cirkusdirektør i Cirkus Tværs og Helle Hansen, der er formand for afdeling 4 i Gellerupparken. 
"Baraa har gjort det rigtig godt i X Factor, hvor han har optrådt ydmygt, med god stil og benene på jorden, selv om det har lugtet rigtig meget af stjernedrys. Jeg er stolt af at kende Baraa, som så flot har fortalt den gode historie om Gellerup," siger Trine Lucassen i en pressemeddelelse.
"Det er da virkelig imponerende at se en knægt fra Gellerup der som Baraa virkelig braget igennem. Det er stort, og det skal vi selvfølgelig fejre," siger Helle Hansen. 
Arrangører af festen er Cirkus Tværs og afdeling 4 i Gellerupparken, og de oplyser, at der allerede nu er stor interesse for at komme til festen. Især lokalområdets børn og unge, der vil mødes med deres idol. 

null

Publiceret 17 March 2015 16:15