@Voxpop Navn:Kasper Lund
@Voxpop bynavn:Aarhus
@Voxpop brod:
Foråret er så småt over os. Det får min indre golfspiller til at længes efter at få støvet udstyret af og igen komme ud at spille. Min anbefaling går derfor ud til alle andre aarhusianske golfspillere: Find dit sæt frem og tag ud til din respektive golfklub. Om ikke andet så for at tage en tur på drivingrangen i solskinnet. Og til alle jer, der enten ikke er medlem af en klub eller går med lysten til at prøve golf af for første gang, så er der rig lejlighed til det i Aarhus Aadal Golf Club, der tilbyder Pay & Play på deres 9-hullers bane.

@Voxpop Navn:Kasper Lund @Voxpop bynavn:Aarhus @Voxpop brod: Foråret er så småt over os. Det får min indre golfspiller til at længes efter at få støvet udstyret af og igen komme ud at spille. Min anbefaling går derfor ud til alle andre aarhusianske golfspillere: Find dit sæt frem og tag ud til din respektive golfklub. Om ikke andet så for at tage en tur på drivingrangen i solskinnet. Og til alle jer, der enten ikke er medlem af en klub eller går med lysten til at prøve golf af for første gang, så er der rig lejlighed til det i Aarhus Aadal Golf Club, der tilbyder Pay & Play på deres 9-hullers bane.

Kom ud og sving køllen

Læserene af Lokalavisen Aarhus Weekend anbefaler deres yndlingssteder i Aarhus

Hver anden uge giver Lokalavisens læsere deres anbefalinger til sjov i weekenden

Dans med andre
@Voxpop Navn:Susie Sørensen
@Voxpop bynavn:Auning
@Voxpop brod:
Brug weekenden på at styrke dine rytmiske sanser med andre, der danser. Kom til stedet, hvor danseglade mennesker mødes og spreder god karma. Nemlig Karmaklubben, hvor der lørdag den 14. marts igen er dansant på Kupé på bagsiden af Train. Indgang fra Dynkarken ved Europaplads. Tidligt ud tidligt hjem - festen begynder klokken 20.00-24.00. Indgang 80 kroner. Se mere på www.karmaklubben.dk. Vil du have indflydelse på musikken, så kan dette ske fra klokken 20.00-20.30 Musikken er fra 70’erne og til nu.

Dans med andre @Voxpop Navn:Susie Sørensen @Voxpop bynavn:Auning @Voxpop brod: Brug weekenden på at styrke dine rytmiske sanser med andre, der danser. Kom til stedet, hvor danseglade mennesker mødes og spreder god karma. Nemlig Karmaklubben, hvor der lørdag den 14. marts igen er dansant på Kupé på bagsiden af Train. Indgang fra Dynkarken ved Europaplads. Tidligt ud tidligt hjem - festen begynder klokken 20.00-24.00. Indgang 80 kroner. Se mere på www.karmaklubben.dk. Vil du have indflydelse på musikken, så kan dette ske fra klokken 20.00-20.30 Musikken er fra 70’erne og til nu.

Sol, blæst, sand og vand
@Voxpop Navn:Niels Hougaard
@Voxpop bynavn:Brabrand
@Voxpop brod:
For mig er et dejligt sted i Aarhus Marselisborgskoven. Området der rummer et hav af forskellige muligheder. Der er alt for enhver smag. Man kan nyde bølgeskvulp og frisk luft ved stranden, gå, cykle eller løbe en tur i skoven på en af de mange stier eller tage en tur med ungerne i dyrehaven. Det er altid et hit. Den fuldendte tur ender med en god frokost et sted på Marselisborg Havn, hvor man kan sidde og nyde den dejlige udsigt over bugten.

Sol, blæst, sand og vand @Voxpop Navn:Niels Hougaard @Voxpop bynavn:Brabrand @Voxpop brod: For mig er et dejligt sted i Aarhus Marselisborgskoven. Området der rummer et hav af forskellige muligheder. Der er alt for enhver smag. Man kan nyde bølgeskvulp og frisk luft ved stranden, gå, cykle eller løbe en tur i skoven på en af de mange stier eller tage en tur med ungerne i dyrehaven. Det er altid et hit. Den fuldendte tur ender med en god frokost et sted på Marselisborg Havn, hvor man kan sidde og nyde den dejlige udsigt over bugten.

God mad og smukt porcelæn
Mai Helene Lykke
@Voxpop bynavn:Aarhus
@Voxpop brod:
Langhoff & Juul i Guldsmedgade er et af byens allerhyggeligste og bedste spisesteder. Der er god plads i det smukke og stilfuldt indrettede lokale - også i gården bagved, hvor barnevogne kan stå relativt uforstyrret, mens mor drikker kaffe. Min personlige favorit på menukortet er deres bygotto og salaten med varmrøget laks - men også brunchen er et kæmpe hit. Et ekstra plus er, at mad og kaffe serveres på smukt service fra Royal Copenhagen.

God mad og smukt porcelæn Mai Helene Lykke @Voxpop bynavn:Aarhus @Voxpop brod: Langhoff & Juul i Guldsmedgade er et af byens allerhyggeligste og bedste spisesteder. Der er god plads i det smukke og stilfuldt indrettede lokale - også i gården bagved, hvor barnevogne kan stå relativt uforstyrret, mens mor drikker kaffe. Min personlige favorit på menukortet er deres bygotto og salaten med varmrøget laks - men også brunchen er et kæmpe hit. Et ekstra plus er, at mad og kaffe serveres på smukt service fra Royal Copenhagen.

Foodfein for krop og sjæl
@Voxpop Navn:Helle Hvelplund
@Voxpop bynavn:Mygind
@Voxpop brod:
Midt i Aarhus på Sønder Allé ligger denne helt unikke fødevarebutik. Her arbejder de hele tiden efter, at finde de bedste råvarer og ser på hvordan de kan bruge dem bedst muligt. Alle tilsætningsstoffer skal helst undgås. Butikken tilbyder både morgenplatter, tapastallerkener og takeaway aftenretter. Alt med de bedste råvarer, du kan finde. Det er lige før man føler sig lidt sundere, når man har spist der.

Foodfein for krop og sjæl @Voxpop Navn:Helle Hvelplund @Voxpop bynavn:Mygind @Voxpop brod: Midt i Aarhus på Sønder Allé ligger denne helt unikke fødevarebutik. Her arbejder de hele tiden efter, at finde de bedste råvarer og ser på hvordan de kan bruge dem bedst muligt. Alle tilsætningsstoffer skal helst undgås. Butikken tilbyder både morgenplatter, tapastallerkener og takeaway aftenretter. Alt med de bedste råvarer, du kan finde. Det er lige før man føler sig lidt sundere, når man har spist der.

åndehul på flere planer
@Voxpop Navn:Anders Godtfred-Rasmussen
@Voxpop bynavn:Hinnerup
@Voxpop brod:
Mindeparken er et åndehul i Aarhus, som vi altid vender tilbage til. Og det er lige meget om du er barn, ung eller voksen, der er noget for alle i parken lige neden for Marselisborg Slot. Her kan de historieinteresserede lære mere om de faldne danskere under første verdenskrig, børnene kan lege på legepladsen i den vestlige del af parken, og motionister kan få en omgang gratis fitness. Hvis du bare vil gå en tur og slappe af, så husk endelig at stoppe op, og nyde den fantastiske udsigt udover Aarhus Bugten.

åndehul på flere planer @Voxpop Navn:Anders Godtfred-Rasmussen @Voxpop bynavn:Hinnerup @Voxpop brod: Mindeparken er et åndehul i Aarhus, som vi altid vender tilbage til. Og det er lige meget om du er barn, ung eller voksen, der er noget for alle i parken lige neden for Marselisborg Slot. Her kan de historieinteresserede lære mere om de faldne danskere under første verdenskrig, børnene kan lege på legepladsen i den vestlige del af parken, og motionister kan få en omgang gratis fitness. Hvis du bare vil gå en tur og slappe af, så husk endelig at stoppe op, og nyde den fantastiske udsigt udover Aarhus Bugten.

null

Publiceret 16 March 2015 07:00